Vali Yerlikaya, müjdeyi sosyal medyadan verdi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın öncülüğünde yürütülen Islah Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili altyapı çalışmaları sonucunda Ankara'dan gelen onayla 'Islah' kelimesi OSB'lerden kalktı. Tekirdağ??

Tekirdağ 23.10.2013 00:56:00 0
Vali Yerlikaya, müjdeyi sosyal medyadan verdi
 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene'nin kirlilikten kurtarılması için kurulan 7 ıslah organizenin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından organize sanayi bölgesi yapıldığını açıkladı.
 
ARTIK ONLAR DA OSB
Vali Yerlikaya, Trakya'nın en önemli kirlilik sorunu olan Ergene Nehri'nin temizlenmesi için başlatılan Ergene Havzası Eylem Planı'ndaki bir gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Ergene'nin kirlilikten kurtarılması için kurulan 7 ıslah organizenin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi yapıldığını açıklayan Yerlikaya resmi hesabında "Ergene Eylem Planı'nın en önemli maddelerinden biri Islah organize sanayi bölgelerinin kurulması ve ıslah süreçlerinin tamamlanması idi. Bu amaçla kurulan 7 adet IOSB'miz süreci tamamladı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca Organize Sanayi Bölgesi yapıldı" açıklamasını yaptı. Ergene 1 IOSB, Ergene 2 IOSB, Velimeşe-Yulaflı IOSB, Veliköy IOSB, Muratlı IOSB, Türkgücü IOSB ve Marmara Ereğlisi IOSB, bundan böyle faaliyetlerini OSB olarak sürdürecek.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10