Danışma Kurulu toplandı

Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi tarafından organize edilen 43. Dönem 3. Danışma Kurulu toplantısı önceki gün yapıldı.

Tekirdağ 27.10.2013 13:13:00 0
 Danışma Kurulu toplandı
 
ZENGİN TARIM TOPRAKLARINA SAHİP
Tekirdağ Ramada Otel’de yapılan toplantıda konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ’ın çok zengin tarım topraklarına sahip olduğunu ve yıllardan beri de tarım sektöründe öncülük yaptığını ifade etti. Bu tür toplantıların sektörlerin gelişiminde çok yararlı olduğunu söyleyen Dalgıç, “Ayrıca bunun gibi geniş çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Artık büyükşehir olan ilimizde bu toplantıların sayısı aratarak devam edecek. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak Ziraat Mühendisleri Odası gibi tüm odalarımızla her zaman koordinasyon ve dayanışma içerisinde olduk. Bundan sonra ortak çalışmalarımız artarak devam edecek. Danışma kurulunun ilimize ve tarım sektörüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

VALİ YERLİKAYA DA KATILDI
Başkan Dalgıç’a katkılarından dolayı bir de teşekkür plaketi takdim edildi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Turhan Tuncer, Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Cemal Polat, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı İsmet Tuncer de toplantıda bir konuşma yaparak tarım sektörü konusundaki düşüncelerini dile getirdiler. 

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10