“Bu seçim, AK Parti’nin test seçimidir”

Siyasi hayatına 1991 yılında yapılan genel seçimlerde milletvekili adayı olarak başlayan, 1994 yılında RP’den Çerkezköy Belediye başkan adayı, 2004 yılında Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı

Çerkezköy 28.10.2013 19:55:00 0
 “Bu seçim, AK Parti’nin test seçimidir”
 
“OYLARIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”
Dün akşam saat 18.00’da düzenlenen başvuru programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Mehmet Sürücü’nün bir dönem AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunduğunu ifade etti. Bu seçimin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını belirten Demirbağ “Bu hükümetin güven oylamasıdır. Yapılan iyi işlerin devamı için partimize sahip çıkmalıyız. Birisi bugün çıkıp sosyal medyada ‘Marmaray’ın ön ihalesi 2002 yılında bizim dönemimizde yapıldı’ diyor. Bu, devede kulak değil kıl. Biz 2 yılda Marmaray’ı tamamladık ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak” dedi. Çerkezköy’ü de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de almaları gerektiğini söyleyen Demirbağ “Türkiye’de oylarımızı artırmak için elimizden geleni yapmamız lazım” diye konuştu.

“ONUN BİZE DEÐİL, BİZİM ONA İHTİYACIMIZ VAR”
Kim aday olursa birlik ve beraberlik içerisinde onun arkasında duracaklarını söyleyen Alaettin Demirbağ “Başbakanımızın bize ihtiyacı yok. Bizim ona ihtiyacımız var, bu milletin ona ihtiyacı var. İlk kez oy kullanacak olan gençlere Türkiye’nin 2002’den önceki halini anlatın” dedi. Tüm aday adaylarının birbirinden değerli olduğunu belirten Demirbağ, bu davada birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyledi.

“AK PARTİ’NİN GÜCÜNÜN SINANACAÐI SEÇİMDİR”
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Mehmet Sürücü’yü 1994 yılından beri tanıdıklarını ifade ederek “O dönemde Refah Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olmuştu ve onun başkan seçilmesi için var gücümüzle çalışmıştık. O dönemde hatırı sayılır bir oy almıştı fakat seçimi kazanamadı” dedi. Aday adaylığı sürecinin sonunda kimin aday olacağına genel merkezin karar vereceğini söyleyen Ali Ertem “Biz de Başbakanımızın göstereceği adayın arkasında duracağız. Bu seçim AK
Parti’nin test seçimidir, gücünün sınanacağı seçimdir” dedi.

“SİYASET YANLIŞ METODLARLA YAPILDI”
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sürücü de 30 yıldır çizgisinden şaşmadan siyaset yaptığını söyledi. Siyasetin çok hayırlı bir iş olduğunu belirten Sürücü, “Siyaset Hak adına halka hizmettir. Yıllarca Türkiye’de siyaset yanlış metodlarla yapıldı. Bu nedenle ülke kalkınmada geri kaldı. AK Parti hükümeti zamanında, 80 yıllık Cumhuriyet tarihi döneminde yapılandan daha fazla hizmet yapıldı. AK Parti bu hizmet anlayışını ve siyaset anlayışını bazı tabuları yıkarak gerçekleştirdi” diye konuştu.

“TÜM PARTİLERİN TABANINDAN OY ALACAÐIM”
Yeni bir vizyon ve yeni bir yüzle halkın karşısına çıkma adına belediye başkan aday adayı olduğunu ifade eden Sürücü “30 yıldır edindiğim tecrübeleri belediye başkanı olmak için kullanmak istiyorum. Aday olursam sanayi şehrinin emini olacağıma, tüm partilerin tabanından oy alacağıma inanıyorum” dedi. Konuşmaların ardından Mehmet Sürücü aday adaylığı için başvuru evraklarını İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti.  Aday adaylığı başvuru programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve çok sayıda partili katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10