Son anda gelen 3 puan

Kırklarelispor'da bir hafta aradan sonra galibiyet geldi.Yeşil beyazlı temsilcimiz rakibini Lüleburgaz'da 1-0 mağlup etmesini bildi. Galibiyet golü 90+2'de Hakan'dan geldi

29.10.2013 20:16:00 0
 Son anda gelen 3 puan
13.30’DA BAŞLADI
Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynanan maç saat 13.30'da başladı. Maçı Hakemler; Ali Karatutlu, Bekircan Tahiroğlu ve Kürşat Reyhanlıoğlu yönetti. Kırklarelispor sahaya; Emre, Kürşat, Ahmet, Yunus, Tufan, Hakan, Berkan (Dk.57 Fatih), Eren, Tahir (Dk.62 Cemal), Enis (Dk.44 Devrim) ve Göksel 11 ile çıkarken, Sarıyer ise; Kılıç, Emre, Hamza, Ömer, Bünyamin, Sinan, Şafak (Dk.46 Melih), Cemre (Dk.73 Ömer), Hakan (Dk.69 Murat), Serhat ve Feridun ile mücadele etti.
 
ÜÇ PUAN İLE AYRILDI
Kırklarelispor, ilk dakikalarda savunma arkasına atılan uzun toplarla rakip kalede tehlikeli olmaya çalıştı. İstanbul temsilcisi Sarıyer ise duran toplardan yakalanan gol pozisyonları ile üstünlük golünü aradı. İlk yarıda iki takım da gol bulamadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi. İkinci yarıya etkili başlayan Kırklarelispor takımı oldu. İkinci yarıda Fatih ve Cemal ikilisini sahaya süren teknik direktör Bilgin Erdem, bu değişikliklerle birlikte hücumda risk alan, hücuma dayalı oynayan bir Kırklarelispor’u ortaya çıkarttı. İkinci yarıda en net gol pozisyonuna Eren ile giren Kırklarelispor, 70.dakikada Sarıyer kalecisi Kılıç Arslan’a takıldı. Bu gol pozisyonuna 80.dakikada Feridun ile karşılık veren Sarıyer takımı net bir gol pozisyonu kaçırdı. Maçın doksan dakikalık bölümünde gol sesi çıkmazken 90+2’de sahneye Kırklarelispor’dan Hakan Güvençer çıktı. Sol kanattan Fatih’in getirdiği topta ceza sahası içinde topu ayağında bulan Hakan Güvençer’in sert vuruşu ağlarla buluştu ve Kırklarelispor’u öne geçiren golü kaydetti. Maçın kalan dakikalarında sonuç değişmedi ve Kırklarelispor maçtan altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
“İYİ OLACAÐIZ”
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, "İnşallah Kırklarelispor'u hak ettiği yere taşırız" dedi. Can, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, hafta sonu Lüleburgaz 8 Kasım Satadı'nda yapılan Sarıyer karşılaşmasından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Karşılaşmadan kazandıkları 3 puan ile takımın motivasyonunun yükseldiğini anlatan Can, şöyle devam etti:"İnşallah Kırklarelispor'u hak ettiği yere taşırız. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim için hayati bir maçtan 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. 8 haftadır oynadığımız futbolu puana yansıtamıyorduk.  Sarıyer karşılaşması bizim için dönüm maçı oldu. Lig başından bu yana yenilmeyen bir takımla karşılaştık. Mücadelelerinden dolayı her iki takımı da kutluyorum. Sarıyer gibi güçlü bir takımdan son saniyede 3 puan almak bizi mutlu etti. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara odaklanacağız." Dedi. 
 
HABER / Kemal ALTUNOÐLU
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10