“Kalıcı değerler kazandırmak istiyorum”

Op. Dr. Hakan Sunal, AK Parti’den Çorlu Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı programında konuşan Sunal, Çorlu’ya kalıcı değerleri kazandırmak istediğin

Çorlu 31.10.2013 12:28:00 0
 “Kalıcı değerler kazandırmak istiyorum”
HEPİMİZ BİRİZ
Çorlu'da özel bir hastanede genel cerrahi olan Op. Dr. Hakan Sunal, hayalindeki Çorlu'yu yaratmak için sorumluluk aldığını ve elini taşın altına koyduğunu söyledi. Sunal “Sen, biz, onlar demeden hepimiz Çorlu için çalışmalıyız. Adalet Ve Kalkınma Partisi bir kesimi değil herkesi muhatap alır, bu Çorlu, Bu Tekirdağ hepimizin. Çorlu'da halaylar bir, horonlar bir, gönüller bir, dualar bir. Çorlu Türkiye'nin 7 bölgesinden göç etmiş, Çorlu'ya yerleşmiş vatandaşlarımızla dolu bir yer bu bağlamda Çorlu'da hepimiz biriz” dedi.
 
SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Sunal, hedeflerinin sorunlardan uzak, çağdaş bir Çorlu oluşturmak olduğunu ifade ederek, tüm Çorlu halkı ile el ele vererek sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. Çağdaş ve yaşanılabilir bir Çorlu yaratacaklarını belirten Sunal, “Çorluyu Trakya'da değil Avrupa'da parmakla gösterilen bir yer haline getireceğiz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10