“Partimizin birer neferiyiz”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, dün Kapaklı’daki Pera Villa Pastaneleri’nde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kapaklı 31.10.2013 13:04:00 0
 “Partimizin birer neferiyiz”
GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
2009 yılında da AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Akın Yılmaz, 2014 yerel seçimleri kapsamında tüm aday adaylarının yaptıkları çalışmalarla kendilerini kamuoyuna tanıtmaya başladıklarını ifade etti. Akın Yılmaz, Cuma günü saat 19.00’da Beyaz Saray Düğün Salonu’nda aday adaylığını kamuoyuna duyuracağını söyledi.
 
 
 
 
 
“LAYIK OLDUÐU HİZMETİ ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”
Kapaklı’ya layık olduğu şekilde hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını ifade edenYılmaz, “Bugüne kadar 8 arkadaşımız aday adaylığını açıkladı. Biz bu 8 arkadaşımızla bir ve beraberiz. Teşkilatçılığın ve seçimleri kazanmanın, aday adayları arasındaki birlik ve beraberlikten geçtiğine inanıyorum. Kim aday gösterilirse gösterilsin, diğer aday adayları o isimle birlikte Kapaklı’yı ak kadrolara ulaştırmak için var gücüyle çalışacaktır” dedi.
 
“GERÇEÐİ YANSITTIÐINI DÜŞÜNMÜYORUM”
Sahadan hiç çıkmadıklarını söyleyen Yılmaz “Gece gündüz demeden Kapaklı halkı için en iyisini yapmanın gayreti içinde olduk. Kapaklılı hemşerilerimizin iyi günde ve kötü günde yanlarında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde bağımsız bir şirket tarafından Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları arasında yapılan ve kendisinin yüzde 4 oy oranı ile dördüncü sırada yer aldığı anketin anımsatılması üzerine  “Ben, 2009 yerel seçimlerinde yüzde 22 oy aldım. Demek ki aradan geçen 4,5 yılda yaptığımız çalışmalar neticesinde oy oranımız yüzde 18 azalmış. Böyle bir şey olabilir mi? O anket bin 400 kişi arasında yapıldı. Kapaklı’da 60 bin seçmen var. Bu anket rakamlarının gerçeği yansıttığını düşünmüyorum” dedi. 
 
PARTİMİZ NERDE GÖRMEK İSTERSE ORDA OLURUZ
 ‘Aday gösterilmemeniz halinde meclis üyeliği talebiniz olur mu?’ sorusuna da cevap veren Akın Yılmaz “Ben Kapaklı Belediye Başkanlığı görevine talip oldum. Şahsen meclis üyeliğini düşünmüyorum. Fakat her zaman dediğimiz gibi bizler partimizin birer neferiyiz. Partimiz bizi hangi noktada görmek isterse saygı duyarız” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10