2 günde 5 aday

AK Parti’de Abdullah Şakrak ve Zeynep Akın da, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Önceki gün AK Parti ilçe Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurus

Çerkezköy 31.10.2013 14:39:00 0
 2 günde 5 aday
Çerkezköy Haber – AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığı başvuruları bugün saat 17.00’da sona erecek. Başvurularda sona yaklaşılırken, önceki akşam 2 isim AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.
 
2 KİŞİ DAHA ADAY ADAYLIÐINI AÇIKLADI
Abdullah Şakrak ve Zeynep Akın önceki akşam saat 19.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığında düzenlenen programda Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı programına Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Çerkezköy Koordinatörü Ahmet Cavit Gür,  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Habip Bilgin, Hanifi Belindir, Aynur Düzgünel ve partililer katıldı.
 
BU YOLDAN ZAFERLE ÇIKACAÐIZ
Programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Abdullah Şakrak ve Zeynep Akın’ın aday adaylıklarının Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de birbirinden değerli insanlarla aynı ideal uğrunda çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirterek “Dokuz yıl önce içimizde hissettiğimiz aynı şevkle yürüdüğümüz bu yoldan zaferle çıkacağız” dedi.
 
ÇALIŞMALARIMI BELEDİYE BÜNYESİNDE DAHA DA GELİŞTİRECEÐİM
Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan Zeynep Akın da “Bu akşam Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığımı açıklamak üzere aranızdayım. Bu konuda özel olarak yaptığım tüm çalışmaları belediyemiz bünyesinde daha da geliştireceğime inanıyorum. Göreve seçildiğim taktirde Çerkezköy’ün gelişip, kalkınması ve her açıdan yaşanabilir hale gelmesi için elinden geleni yapacağım.  Kadınları sosyal hayatın içine daha fazla katmak başlıca hedefimdir. Aday adaylığımın Çerkezköy ve benim için hayırlı olmasını temenni ediyor katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
HİZMET İÇİN BU YOLA ÇIKTIM
Abdullah Şakrak da hizmet için bu yola çıktığını belirterek “Çerkezköy halkına hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda şevk ve inançla partimin benden beklediği görevleri yerine getirmeye çalışacağım” dedi.
 
ERZURUMLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
Aday Adaylığı programının ardından AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve partililer, Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.
 
DÜN DE 3 KİŞİ BAŞVURDU
Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na dün de 3 isim başvurdu. 4.5 yıldır Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği yapan Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı ve Hasan Karaca AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptı. Dün saat 11.15’te parti teşkilatında düzenlenen programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Bugün itibariyle Hasan Karaca, Ercan Çorbacı ve Abdurrahman Çiçek’in İl Genel Meclis üyeliği bitti. Kendilerine, ailelerine, bölgemize ve partimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Üçü de birbirinden değerli kardeşimizdir. İnşallah bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberlik içersinde çalıştığımız gibi bundan sonra hep birlikte partimizin emrinde olacağız. Sonuç ne olursa olsun onların da buna inandığını biliyoruz. Bu partiye vefa borcumuz var” dedi.
 
“PARTİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti’nin kurucu üyelerinden olduğunu ifade eden Hasan Karaca “Mehmet Danyeli ile birlikte 2002 yılında bu partiyi kuranların arasındayım. O günden itibaren bu partinin içinde yer alıyorum. Yönetimde yer aldıktan sonra o dönemlerde il yönetimine seçildim. O ara partide bir boşluk meydana geldi. 2004 yılında ise il yönetiminden atama ile Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Benim dönemimde Çerkezköy Belediyesi’ni Ali Ertem ile birlikte kazandık. Daha sonra il yönetimine tekrar döndüm ve benim ardından göreve Sait Yazı atandı. 2009 yılında da arkadaşlar beni il genel meclis üyeliğine uygun gördüler. Şimdi de partimizin belediye meclis üyeliğine müracaatta bulundum. Hepimize hayırlı olsun. İster olsun olmasın partide sonuna kadar herkese çalışacağız” ifadesini kullandı.
 
“TEKİRDAĞ’I ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”
29 Mart 2009 yılında İl Genel Meclisi üyesi olarak seçildiğini anımsatan Ercan Çorbacı da “O günden itibaren bugüne kadar ilçe, köy ve beldelerimiz için elimizden gelen gayreti gösterdik. Şuan da AK Parti’den İl Genel Meclis üyesiyiz. Başvuru ile birlikte belediye meclis üyesi aday adayıyız. Bütün aday aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ortak paydamız AK Parti’nin başarısıdır. Biz aday oluruz olmayız önemi yok. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok sevdiği Tekirdağ’ı armağan etmek istiyoruz. Bunun için elimizden geldiği kadar tüm gayret ile çalışacağız” dedi.
 
“AK PARTİLİ OLMAK BİZE ONUR VERİYOR”
2009 yılından itibaren belde, köy ülke için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade eden Abdurrahman Çiçek ise“İl genel meclisinin son üyeleriyiz, fakat 2009 yılında seçildiğimizde Tekirdağ’ın ilk defa 25 binlik çevre planları yapıldı. Bu planı yapmada biz görevli olduk. Tekirdağ için faydalı olduğuna inandığımız her şeyi İl başkanı, İlçe başkanları ile birlikte istişareli kararlar aldık. Mensubu bulunduğumuz parti itibariyle çok mutluyuz. Ak partili olmak bizlere onur veriyor” diye konuştu.
 
“GÖZLERİM YAŞARDI”
Çiçek “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını önceki gün kutladık. O programda yaşananlar gözlerimi yaşarttı. 28 Şubat sürecini öğrenci olarak yaşanlardan birisiyim. Oradaki kendi özgürlüğünü ve idaresini kullanmak isteyen kız kardeşlerimizin neler yaşadığını bizzat gördük ve şahit olduk. 29 Ekim’de geçiş töreninde kendi inancını yaşamak isteyen bayanların öğretmenlerin ve öğrencilerin başlarını örtüp geçtiğini gördüğümde gözlerim doldu. Bir dileğim bir umudum daha var. İnşallah bu çözüm süreci de hedefe ulaşırsa ölsem de gam yemeyeceğim” dedi.
 
“PARTİLİ OLMAK GURURDUR”
Partinin neresinde yer aldığının öneminin olmadığını ifade eden Çiçek “Bu partinin üyesi olmak bir gururdur. Eğer bu gururu ve onuru layıkı ile taşıyorsak ne mutlu bize. Biz de dışarıda kalmama adına, eğer hoş bir şey olmayan bir durum karşısında arkadaş sen burada dursaydın, bu taşın altına sen elini koysaydın, daha iyi bir noktaya gelirdik denmemesi için bugün partimize belediye meclis üyeliği için başvuruyoruz. Eğer Allah nasip ederse halk da uygun görürse seçilirsek elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz. Teşkilat uygun görürse biz hizmetimize devam etmek istiyoruz. Hayırlı olanın peşindeyiz” diye konuştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10