Asfalt çalışmalarını yerinde incelediler

İl Özel İdaresi tarafından Yanıkağıl Köyü’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün ve Sami İkizler, İl Genel Mecli

Çerkezköy 5.11.2013 21:16:00 0
Asfalt çalışmalarını yerinde incelediler
 Çerkezköy Haber – CHP’li Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeleri M.Zeki Gürcün ve Sami İkizler, Yanıkağıl Köyü’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde gören Gürcün ve İkizler, köy muhtarı Yücel Başaran ile de görüştü.
 
30 MİLYON TL BORÇLANMA KARARI ALINDI
İl Özel İdaresi tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gürcün ve İkizler, Yanıkağıl’da köy muhtarı Yücel Başaran tarafından karşılandı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Zeki Gürcün “Bu yıl içerisinde köy yollarına altyapısı tamamlandıktan sonra sıcak asfalt döküldü. İl Genel Meclisinde aldığımız kararla, Tekirdağ’da bulunan köy yollarına harcanmak üzere 30 milyon TL borçlanma kararı aldık.  Yollarda asfaltlama çalışmaları yapıldıkça, İller Bankasından ödenek temin edilerek çalışmalar sürdürülmektedir” dedi.
 
6300 METRE SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ
Gürcün, yapılan çalışmalar kapsamında bugüne kadar 6300 metre sıcak asfalt döküldüğünü ifade ederek “Karaağaç- Yanıkağıl- Velimeşe arası yolun 6300 metresi sıcak afsalt döküldü. Sıcak asfalt çalışmaları devam etmekte olup kalan 23 kilometre yolun en kısa zamanda tamamlanması planlandı. Köylerimizde oturan insanların yol konusunda yaşadıkları sıkıntıları, bir daha yaşamamaları adına, kalıcı bir çalışma yapılmasının gerekli olduğuna inandık” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10