Kadın Farkındalık Projesi devam ediyor

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Merkeze bağlı Selçuk köyünde dört ay süre ile yürütülen kadın farkındalık projesi ile ilgili Muratlı YeÅ?

Tekirdağ 6.11.2013 15:31:00 0
Kadın Farkındalık Projesi devam ediyor
 GEREKLİ HAZIRLIKLAR YAPILDI
Alınan talep doğrultusunda gerekli hazırlıklar yapıldı ve 4 Kasım itibari ile projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Projenin tanıtımında Köyün Muhtarı Ahmet Yörük, Muratlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ertekin Günaçtı, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu konuşma yaptı. Muhtar Ahmet Yörük köylerinde kadınlara yönelik proje gerçekleştirilecek olmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, kadınların katılım göstermelerini istedi.
 
BAHÇE İÇİN EN İYİ BİTKİLER
Muratlı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ertekin Günaçtı da kırsalda kadın eğitiminin önemini vurgulayarak her yaşta eğitimin devam ettiğini söyledi.  Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, Selçuk Köyünde yürütülen projede yapılanlardan bahsederek “Kadınların katılım göstermeleriyle daha verimli olacak” dedi.  İlk eğitim çalışması Peyzaj Mimarı Özlem Koç tarafından bahçe planlaması ve peyzaj, bahçeniz için en iyi bitkiler, güller konuları ile gerçekleştirildi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10