AK Parti aday adaylarını tanıttı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı ve 11 İlçe Belediye Başkan Aday adaylarınÄ

Tekirdağ 6.11.2013 18:45:00 0
AK Parti aday adaylarını tanıttı
 ADAY ADAYLARI TANITILDI
Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına, Mustafa Yel, Mehmet Şık ve Behzat Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Ali Ertem, Hanifi Belindir, Faruk Korkmaz, Efrahim Yeşil, Aynur Düzgünel, Mehmet Danyeli, Habip Bilgin, Tuncay Yegin, Süleyman Ak, Mehmet Sürücü, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Akın Yılmaz, Ömer Karadeniz, Mustafa Çetin, Salih Bezgin, Ercan Üçer, Recep Bıyık, İrfan Demir, Şakir Demirel ve diğer ilçe belediye başkan aday adayları tanıtıldı.
 
ARTIK TEKİRDAÐLILAR DA FAYDALANMALI
AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Özkan Taşkıner toplantıda yaptığı konuşmada, “Adaylarımız belirlendikten sonra da aynı birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğimize inanıyorum. Bu inançla 30 Mart tarihinde hem ilçelerimizde hem de Büyükşehir başkanlığı için yapılacak olan seçimleri kazanarak, vatandaşlarımızın ülkemizin büyük bir bölümünde almış oldukları AK Partili belediyecilik hizmet ayrıcalıklarından Tekirdağ’lı vatandaşlarımızın da artık faydalanmalarının vakti geldi” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, “Aday belirlenmesinden sonra 12 adayın etrafında bugün aday olan 74 arkadaşımızın 11 ilçe ve bir büyükşehir adayı etrafında kenetlenerek başarının yakalanmasını istiyorum” derken, Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da, “Şu anda mevcut üye miktarımızın seçim gününe kadar 80 bine çıkarılması ve bu 80 bin üyenin de, 3 kişiyi sandığa götürmelerini istedi. Biz bundan sonra bu uygulamayı yapmasak büyükşehiri de 7 ilçeyi de kazanacağımızı garanti ediyorum” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10