Osmanlıca Kursu başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen Osmanlıca Türkçesi Kursu'nda ilk ders verildi.

Çerkezköy 7.11.2013 15:35:00 0
Osmanlıca Kursu başladı
 ERTEM KURSU ZİYARET ETTİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında süren rölyef ve bağlama kurslarına ek olarak Osmanlıca Türkçesi Kursu'nda da ders başı yapıldı. Kurs başvurularının dolmasıyla birlikte eğitime geçilen Osmanlıca Türkçesi'ne yoğun ilgi olurken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de ilk günlerinde kursiyerleri ziyaret etti.
 
TARİHE SAHİP ÇIKILMALI
Zaman zaman tahtaya da kalkarak derse katılan kursiyerlere yönelik bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, derse gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Tarihe önem verilerek sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Ertem, Osmanlıca Türkçesi'nde de yazılar yazdı. Tarihi zenginliklere herkes tarafından sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Ertem “Tüm katılımcılara birkez daha teşekkür ediyorum. Başarılı bir kurs dönemi temennisinde bulunuyorum” dedi.
 
HAFTADA İKİ GÜN SÜRECEK
Atatürk İlkokulu'nda salı ve perşembe günleri gerçekleşecek olan kurs  ise saat 19.00'da başlayarak, 23.00'a kadar sürecek. Kurs, 17 Aralık tarihinde sona erecek.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10