Tekirdağspor kardeş kulübümüzdür

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz ligin altıncı haftasını değerlendirdi. Dikilitaşspor deplasmanında kötü bir sonuç ile ayrıldıklarını ifade e

8.11.2013 15:58:00 0
 Tekirdağspor kardeş kulübümüzdür
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, hafta sonunda deplasmanda alınan 3-1’lik Dikilitaşspor maçının değerlendirmesini yaptı.
 
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Önceki gün Uğur Dershanesinde basın mensupları ile bir araya gelen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Bu hafta ligin altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul ekibi Dikilitaşspor’a konuk olduk. Geçtiğimiz hafta elde ettiğimiz Yalovaspor galibiyeti ile moralli gittiğimiz Dikilitaş deplasmanından istediğimiz sonucu alamadık.  Deplasmanda biraz da sahanın yabancılığı ve azizliğine uğradık dersek yalan olmaz. Maça kötü başladık ve çok erken goller kalemizde gördük. Çilekli sahası halı saha tarzında bir sahaydı. Saha bizim oyun sistemine uymadı” diye konuştu.
 
KAPANMAYACAK FARK DEÐİLDİR
Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başladıklarını ifade eden Korkmaz “ İkinci devre sahaya alıştık derken tek kale bir futbol ortaya koyduk. Yeni transferimiz Zülküf ile bulduğumuz golle farkı ikiye indirdik. Sağ kanattan Oğuz’un ortasında golcü oyuncumuz Zülküf şık bir gole imza attı. Daha sonra ise Serkan’ın frikiği çataldan döndü. O gol olsaydı maç dönebilirdi. Ataklarımız karşısında rakip takım panikledi. Tabiî ki Yalova maçından sonra galibiyet serisini sürdürmek isterdik. Ama futbolun içinde böyle mağlubiyetler oluyor. Bundan sonraki karşılaşmalarda önümüze bakacağız. Ligde üstümüzde bulunan rakiplerimiz de puan kaybı yaşadılar. Liderle aramızda yedi puan fark bulunuyor ve bu kapanmayacak bir puan değildir” dedi.
 
“TEKİRDAÐSPOR KARDEŞ KULÜBÜMÜZ”
Tekirdağspor ile hafta sonunda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Korkmaz “
Tekirdağspor ile dört puan farkımız bulunuyor. Cezalı oyuncularımızdan Cem’in cezası bitti. Önümüzdeki hafta takımda yerini alacaktır. Önümüzdeki hafta  Tekirdağ derbisi var. Tekirdağspor gerçekten ciddi bütçelerle yola çıktı ve kulüp olarak kardeş kulübümüzdür. Onlarda bu sezon beklediği sonuçları alamadılar. Hem Tekirdağ’ın bölgesel rakibimiz olması, sahamızda puan vermemek adına elimizden gelen mücadeleyi gösterip maçtan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Gerçekten bu hafta bizim için çok önemli. Tüm Çerkezköy halkını ve taraftarların bu karşılaşmaya ilgi göstermesini istiyorum. Tekirdağ’dan da Çerkezköy’e bu karşılaşma için bir çok taraftar gelecek. Onlar ile de irtibata geçtik. Tekirdağ taraftarının hepsine kapımız açık. İstedikleri sayı da gelebilirler, gerekirse bizim tribünlerde de kendilerine yer veririz. Tekirdağspor ile aramızda herhangi bir sorun yoktur” ifadesini kullandı.
 
BİZİ GERİ ÇEVİRMEDİLER
Toplantıyı Uğur Dershanesinde yaptıklarını kaydeden Korkmaz “ Sezon başlamadan önce ve başladıktan sonra Çerkezköy’den destekleri yineliyorduk. Kadromuzda bulunan sporcu arkadaşlarımızdan üniversiteye hazırlanan çocuklarımız vardı. Onlar bu konuyu bana dile getirdiler. Herhangi bir dershanenin bize yardımcı destek olmasını istediler. Futbolcu kardeşlerimiz Uğur dershanesinde hazırlanmak istediler. Bizde Uğur Dershanesi Müdürümüz Kadir Reis Zenginal ile görüştük. Sağ olsun kendisi de ikilemeden spora destek çıkacaklarını üzerine düşen görevi fazlası ile yapacaklarını söyleyerek bizleri geri çevirmediler” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Beş oyuncunun ücretsiz olarak dershanede eğitim göreceğini belirten Korkmaz “ Sporcularımızdan Emirhan Küre, Samet Sert, Burak Arıoğlu, Ethem Kaymakçı 
Enes Yücel sezon boyunca dershanede ağırlanarak üniversiteye hazırlanacaklar. Uğur Dershanesi Çerkezköyspor’un eğitim sponsoru olmuştur. Bundan dolayı da Çerkezköy ve Çerkezköyspor adına Uğur Dershanesine sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi bu konuda yalnız bırakmadıkları ve destek çıktıkları için kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.
 
BAŞARILI OLACAKTIR
Çerkezköyspor’a eğitim konusunda destek vereceklerini kaydeden Uğur Dershaneleri Çerkezköy Şubesi Müdürü Kadir Reis Zenginal “ Gerek Çerkezköy gerekse Çerkezköyspor adına öğrencilerimize destek vereceğiz. İnşallah öğrencilerimiz girdikleri üniversite sınavında başarılı olacaktır. Çerkezköyspor’a da Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta başarılar diliyorum” dedi.
 
Haber/ Asim YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10