Süper Lig’de 2.hafta heyecanı

Tekirdağ Süper Amatör ligde mücadele eden temsilcimiz Veliköyspor hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

8.11.2013 19:26:00 0
 Süper Lig’de 2.hafta heyecanı
Ligde ilk haftayı Çorlu Sanayispor galibiyeti ile kapatan Veliköyspor ikinci hafta karşılaşmasında evinde Sultanköy Belediyespor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 
VELİKÖYSPOR GALİBİYET İSTİYOR
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Veliköyspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlamasına rağmen penaltı golü ile mağlup duruma düşen Veliköyspor karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapattı. İkinci devrede etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz arka arkaya iki gol bularak karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyet çıkardı.
 
13.00’DE BAŞLAYACAK
Çorlu deplasmanından üç puan ile dönen Veliköyspor Sultanköy Belediyespor maçına üç puan parolası ile hazırlanıyor. İlk haftayı lider tamamlayan Veliköyspor Sultanköy Belediyespor maçı hazırlıklarına hafta içi yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Sarı nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların hırslı oyunu teknik heyetin yüzünü güldürdü. Veliköyspor ile Sultanköy Belediyespor Pazar günü Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 
DÖRT KARŞILAŞMA DAHA VAR
İlk haftayı galibiyet ile kapatan Malkaraspor ise Sultanköy Belediyespor deplasmanından bir puan ile dönen Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında Şarköyspor evinde Çorlu Sanayispor’u konuk edecek. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak bir diğer karşılaşmada ise saat 12.00’de Çorluspor Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk haftasını mağlubiyet ile kapatan Ergene Belediyespor ise evinde Velimeşe Belediyespor karşısında üç puan arayacak. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da 13.00’de başlayacak.
 
Haber/Kemal ALTUNOĞLU 

0282 726 91 91
0282 747 65 10