Çerkezköy’deki esnaf ziyaretlerini tamamladı

Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, önceki gün de Güveniş Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Çerkezköy 19.11.2013 13:41:00 0
 Çerkezköy’deki esnaf ziyaretlerini tamamladı
SIRADA KIZILPINAR VAR
Kendisini tanıtarak esnaftan destek isteyen Yegin, aday adaylığı sürecinde sona yaklaşıldığını belirterek “Güveniş Caddesinde bulunan esnaf ziyaretimizle Çerkezköy’deki esnaf ziyaretimizi de tamamladık. Ziyaretlerimize Kızılpınar’da devam edeceğiz. Kızılpınarlı vatandaşlarımızla da istişareler yaparak Aday Adaylı süreciyle ilgili bilgi vererek destek isteyeceğiz” dedi.
 
EN İYİ HİZMETE LAYIK
Adayın belirlenme noktasında genel merkezin yapacağı anketlerle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak adayı belirleyeceğini belirten Yegin “Böylelikle tanıdığı olan aday olacak mantığını da Genel Merkezimiz kaldırmış oluyor” dedi. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Yegin, Çerkezköy ile ilgili projelerinin sorulması üzerine “Şuan aday adayıyız. Elbette Çerkezköyümüz için projelerimiz var. İnşallah sizlerin de desteğiyle aday olduğum taktirde bu projelerimizi vatandaşımızla paylaşacak ve seçimleri de kazandıktan sonra Çerkezköy’de yaşayan halkımızla istişareler yaparak, halkımıza sorarak projeler uretip hizmet edeceğiz” dedi. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşların hizmetin ve kalitenin en iyisine layık olduğunu ifade eden Yegin “Kendimize düstur edindiğimiz kaliteli hizmet kaliteli yaşam düstürundan kopmayarak hizmet edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10