ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme Eğitimi verilecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile AFFA İş Güvenliği Kalite Eğitim Danışmanlık'ın işbirliğiyle 6 - 7 Aralık tarihlerinde 'ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme' konulu eğitim toplantısı düzenlenec

Çorlu 20.11.2013 11:51:00 0
 ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme Eğitimi verilecek
2 GÜN SÜRECEK
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 6 - 7 Aralık tarihlerinde 10:00 - 17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitimde “Eğitimin Konusu: CE markalama, Teknik dosya hazırlama, tip deneylerinin gerekliliklerinin iş yeri sahiplerince veya vekillerince yapılması ve ATEX malzeme, ekipman ile tesislerin belgelendirmesinin yasal zorunlulukları” anlatılacak.
 
EĞİTİMİN AMACI
Eğitimin amacının “CE markalama işleminin işveren veya vekillerince yerine getirilmesi. Becerilerinin kazandırılması. Un fabrikaları, çimento fabrikaları vb. toz patlaması ihtimali olan iş yerleri. Kimyasal ürün üretimi ve depolanması, gaz tesislerinde kullanılan malzeme ve ekipman ile tesislerin ATEX belgelendirilmesinin yapılmasının yasal zorunlulukları ve büyük endüstriyel kazaların önlenme çalışmalarının etkinleştirilmesi” olduğunu belirten yetkililer, eğitimin kalite yönetim sistemi baş denetçileri ve belgelendirme uzmanları tarafından verileceğini söyledi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10