Belediye 3 aylık bütçesini belirledi

Tekirdağ Belediyesi Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

Tekirdağ 20.11.2013 14:24:00 0
 Belediye 3 aylık bütçesini belirledi
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Başkan Dalgıç, bütçe görüşmesi öncesi, geride kalan 4 yıl 8 aylık dönem içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle kamulaştırma konusunda Tekirdağ tarihinde yapılandan daha fazla kamulaştırma yaptıklarını belirterek, “Biyolojik arıtma tesisi ile kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yapım projesi onaylandı, ihalesi yapıldı ve ilk etap çalışmaları başladı. Tekirdağ’ın hayalini kurduğu projeyi hayata geçiriyor olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Tekirdağ’da ilkleri başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapıdan sosyal ve kültürel etkinliklere, spordan sanata, parklar ve çevre düzenlemelerinden insan odaklı projelere kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Söz verdiğimiz projelerin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdik” dedi. Dalgıç, bundan sonra da Tekirdağ için aynı ciddiyet, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Bütçe 600 milyon tl 
Ardından Tekirdağ Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi 600 Milyon TL olarak kabul edildi. 2014 yılı bütçesinin 3 aylık dönemi Tekirdağ Belediyesi tarafından kullanılacak. Tekirdağ Belediyesi’nin tüzel kişiliği, 6360 Sayılı 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde değişiklik yapılmasına dair kanun hükümlerince Büyükşehir Belediyesine dönüştürülmesi ile 9 aylık kısmının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılması öngörülerek hazırlandığı belirtildi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10