Gökkaya başkanlığa adaylığını açıkladı

Kapaklı’da MHP’den belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk resmi başvuruyu Şefik Seren Gökkaya yaptı.

Kapaklı 20.11.2013 18:32:00 0
 Gökkaya başkanlığa adaylığını açıkladı
KOLTUKLARI KENDİLERİNE AİT ZANNETMESİNLER
Aday adaylığı başvurusu dolayısıyla dün saat 14.00’da MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda konuşan ilçe başkanı Hayri Varol “Bu güne kadar yerel yönetim koltuklarında oturanlar, bu koltukların kendilerine ait olduğunu zannetmesinler. Biz yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların ürününü almak adına yerel yönetime talibiz. Halkla buluşmak, halka hizmet etmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Bir başka önceliğimiz ise siyasetin halk için yapılması gerektiğidir” diye konuştu.
 
 
SEÇİMLERİ KAZANABİLECEK KAPASİTEDEYİZ
Kapaklı’da seçimleri kazanabilecek kapasitede olduklarını söyleyen Varol “Allah takdir eder, halkımız uygun görürse Kapaklı Halkına hizmet etmeye talibiz. MHP’ nin Kapaklı’da olmadığı kanaatini yok edeceğiz. Projelerimizi ortaya koyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her vatandaşa ulaşmak diğer bir önceliğimizdir” dedi.
 
BENİM İÇİN GURUR GÜNÜ
Uzun yıllar Çerkezköy Vergi dairesi’nde çalıştıktan sonra geçtiğimiz yıllarda da emekli olan Şefik Seren Gökkaya, başvuru dosyasını ilçe başkanı Hayri Varol’a teslim etti. Gökkaya “Bu gün benim için onur günü, gurur günüdür. Önceki seçimlerde belediye başkan adaylığı dönemi yaşadım. Çok az bir farkla seçimi kaybettim. Siyasetin içinde olarak insanımıza hizmet etmeyi amaçlıyorum” dedi. Gökkaya, aday gösterilmese de aynı çizgide çalışmaya devam edeceğini söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10