Gürcün, anaokulu öğrencilerini ziyaret etti

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Tomurcuk Ana Okulu’nda eğitim gören çocukları ziyaret etti.

Çerkezköy 21.11.2013 10:50:00 0
 Gürcün, anaokulu öğrencilerini ziyaret etti
ANAOKULUNA ZİYARET
Kurum işletmecisi Hamiyet ve Tuğçe Dönmez'in Çorlu'daki şubede olmaları dolayısıyla Gürcün’ü öğretmen Serpil Kaya karşıladı. Okulla ilgili bilgi veren Kaya, okulun 4 aya yakın bir süredir açık olduğunu, 40 öğrencilerinin bulunduğunu söyledi.
 
ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞTIM
Eşiyle 6 yıldır Çerkezköy’de ikamet ettiğini belieten Kaya, sosyal, kültürel bir aktivite yapacak ve ailece gezebilecek yerler olmadığı için tatil günlerini Çerkezköy dışında geçirdiğini söyledi. 33 yıldır Çerkezköy'de ikamet ettiğini, 20 yıldır siyasetin içinde aktif olarak görevlerde bulunduğunu ve son 4,5 yıl içinde de İl Genel Meclis Üyesi olarak Çerkezköy'e hizmet verdiğini ifade eden Zeki Gürcün ise “Özellikle eğitim konusunda 4,5 yıl içinde il özel idaresinin eğitime ayırdığı bütçenin yüzde 40'ını tek başına Çerkezköy'e aktardık. Diğer 8 ilçeye yüzde 60'ı aktarıldı. Siyasetin dışında çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerde de görevler aldım. Hep Çerkezköy ve Çerkezköy halkına hizmet için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim” dedi. Gürcün, Belediye Başkanı olarak göreve seçildiği takdirde ilçede sosyal, kültürel anlamda projelerinin olduğunu, bu projelerle; Çerkezköy'de yaşayan halkın mutlu ve huzurlu olduğu, Çerkezköy dışında yaşayan insanların merak ettiği gezip görmek isteyecekleri bir kent yaratmayı amaçladığını belirtti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10