“Bizim gösterdiğimiz duyarlılığı sanayicilerden de bekliyoruz”

Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız ile okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 21.11.2013 16:45:00 0
 “Bizim gösterdiğimiz duyarlılığı sanayicilerden de bekliyoruz”
TEŞEKKÜR ETTİ
Dün saat 14.00’ta gerçekleştirilen ziyarette konuşan Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız “Eğitime vermiş olduğunuz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır ısınma sorunu yaşayan okulumuza geçtiğimiz yıl doğalgaz dönüşümünü kazandırdınız. Gerçekten öğrencilerimiz güzel bir şekilde eğitim ve öğretim hayatında ısınma sorunu yaşamıyor” diye konuştu. Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız’ın konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Çelikol desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Ali Ertem’e plaket takdim etti.
 
 
“EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”
Çerkezköy Belediyesi olarak her kuruma destekte bulunduklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Başta okullar olmak üzere sağlık, emniyet, adli kurumlar ve diğer kurumlara elimizi uzattık. Esas hizmet, görev alanı içersinde olup olmadığı değil, asıl olan temel hizmettir. Çerkezköy’deki okullarımızda okuyan çocuklarımız doğalgaz erken kavuştu. Birkaç okulun doğalgaz sıkıntısı kaldı. Üç okulumuzun doğalgaz ihtiyacını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası karşılayacak. Bu çalışma belediye olarak bizleri de rahatlattı. Kalan okullarımızı da gelecek seneden itibaren doğalgaza kavuşturmayı hedefliyoruz. Okul idarecilerini ve okul aile birlikleri bizlere yardım için geldiklerinde elimizden geldiğince geri çevirmiyoruz. Gücümüz yettiğinde zorlayarak destekte bulunuyoruz” dedi.
 
“OKULLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLİRLER”
Eğitimin tek başına Milli Eğitimin meselesi olmadığını söyleyen Başkan Ertem “Okulların fiziki şartlarının uygun olması, çocukların rahat eğitim görebilecek mekanlar haline gelebilmesi teknik donamı ile tek başına milli eğitimin problemi değildir. Buna herkesin el atması gerekiyor. Kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin, sanayinin el atması gerekiyor. Milli eğitimin gücü yetmediğinden ötürü, bazı zamanlarda bu sıkıntıları belediye karşılıyor. Organize Sanayi bölgesi içinde 200’ün üzerinde fabrika var. Yirmi okulun ihtiyaçlarını karşılamayı üstlense okullarımızın bir sıkıntısı kalmaz. Bizlerin gösterdiği duyarlılığı diğer hayırseverlerden ve sanayicilerden de bekliyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10