Kavga eden gençlere araç çarptı; 1 ölü, 1 yaralı

Malkara’da D-110 karayolu üzerinde seyir halinde olan otomobildeki gençlerin kavgası karayolunda devam edince, arkalarından gelen hafif ticari araç gençlere çarptı. Kazada 1 genç hayatını kaybederken, diğeri ağÄ

Malkara 25.11.2013 16:52:00 0
 Kavga eden gençlere araç çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Tekirdağ istikametine seyir halinde olan Kürşat A.’nın (28), kullandığı otomobil ile Yenice köyü yakınlarına geldiğinde, aynı otomobil içerisinde bulunan arkadaşı Habil Y. (25) ile belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga etmeye başladı. Otomobil içerisindeki kavga karayolu üzerinde devam edince, aynı istikamette seyir halinde olan Adnan D.’nin (49) kullandığı 59 BE 0569 plakalı hafif ticari araç gençlere çarptı. Kazada Kürşat A. olay yerinde hayatını kaybederken, kavga ettiği arkadaşı Habil Y. ise ağır yaralandı.
 
SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Habil Y., Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Kürşat A.'nın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna götürülürken, gençlere çarpan sürücü Adnan D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Kaza yapan otomobil ile gençlerin kullandığı otomobil kurtarıcı ile otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
İHA

0282 726 91 91
0282 747 65 10