Araç ile Kazak Gölü'ne uçtu

Kapaklı’da Kazak Gölü mevkiinde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada bir araç göle düştü.

Kapaklı 26.11.2013 11:53:00 0
Araç ile Kazak Gölü
ARAÇ ASILI KALDI
Eşi Emine Arat’a araba kullanmayı öğretmek için 59 RL 109 plakalı aracı ile birlikte önceki akşam Kazak Gölü’ne gilen Tufan Arat, burada direksiyonu eşine bıraktı. Direksiyona geçen Emine Arat, karşıdan bir aracın kendisine doğru gelmesi nedeniyle paniğe kapılarak direksiyonu kırdı. Gölün etrafındaki tahta çitleri kıran araç, arka sol tekerleğinin göl kenarına takılması sayesinde göle düşmekten son anda kurtuldu.  Aracın göl kenarında asılı bir vaziyette durduğunu gören Kazak Gölü güvenlik görevlisi Şenol Batum, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.
 
KORKULU GÖZLERLE İZLEDİ
Ön kısmı tamamen gölün içine giren araçta bulunan Tufan Arat ve eşi Emine Arat çifti kendileri araçtan çıktı. Tufan Arat’ın polis ekiplerine olayı anlattığı esnada şoka giren eşi Emine Arat ise yaşananları korkulu gözlerle izledi.
 
BÜYÜK HASAR OLUŞTU
Bir kısmı göle giren aracın kurtarılması ile olay yerine vinç çağırıldı. Vinç ile gölden çıkarılan aracın içindeki suyun boşalması için bir süre havada asılı bekletildi. Vinçte asılı olan arabayı yere düz bir şekilde indirebilmek için görevliler uzun süre uğraştı. Yere indirilmek istendiği sırada araçta büyük hasar oluştu.  Kazada aracın göle uçmadan kenarda asılı kalması büyük bir faciayı önledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10