İşte CHP’nin favorileri

CHP Genel Merkezi, Çerkezköy’de kamuoyu anketlerinde çıkan 4 aday adayı için sandık kuracak.

Çerkezköy 27.11.2013 21:32:00 0
 İşte CHP’nin favorileri
ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE 6 İLÇEDE SANDIK KURULACAK
Genel merkez, kamuoyu anketlerinden çıkan Metin Dönmez, Remzi Garip, Vahap Akay ve Ensar Sivri için 8 Aralık’ta sandık kuracak. CHP’nin Çerkezköy’deki diğer aday adayları Subaykan Pandar, M.Zeki Gürcün ve Aktaş Güler ise seçime katılmayacak. CHP’nin Tekirdağ’da Merkez, Süleymanpaşa, Çerkezköy, Kapaklı, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu’da ön seçimle adayın belirleneceği, diğer ilçelerden de Çorlu’da Ünal Baysan, Saray’da Nazmi Çoban, Şarköy’de Süleyman Altınok ve Marmara Ereğlisi’nde İbrahim Uyan ile seçime gidileceği öğrenildi.
 
4 ADAY İÇİN SANDIK KURULACAK
Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Veliköy, Karaağaç ve köyler dahil 2011’de üye sayısı 2 bin 950 olan CHP’nin 4 adayla sandık koyacağı ön seçimde, Haziran 2013 itibari ile partiye üye olan yaklaşık 3 bin kişinin oy kullanması bekleniyor. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK)   kararı doğrultusunda ön seçime gidecek olan aday adayları “Partimizin aldığı karara saygılıyız. Takdiri önce Cumhuriyet Halk Partililer, ardından Çerkezköy halkı yapacaktır. Bunun partimize ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 
GARİP’İN ÇİFTE MUTLULUÐU
Öte yandan ön seçime girdiği haberini kızı Dr. Aylin Garip Kübler’in doğumu için gitttiği Almanya’nın Münih kentinde öğrenen aday adaylarından Dr. Remzi Garip, bir taraftan Aylin’in dünyaya getirdiği Can isimli torununun mutluluğunu yaşarken, bir taraftan da 7 aday adayının yarıştığı aday adaylığı sürecinde parti genel merkezince konan ön seçim sandığına girmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10