Pınarhisar MYO’ya eğitim desteği verilecek

Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak verilmesi planlanan ve Pınarhisar Meslek Yüksekokulu’nun teknik destek kapsamında almaya hak kazandığı eğitim desteğine ilişkin sözleşme imzalandı. T

Bölgede Gündem 28.11.2013 11:06:00 0
 Pınarhisar MYO’ya eğitim desteği verilecek
İNSANA SAĞLAYACAĞI KATKILAR
Kırklareli Üniversitesi adına Rektör Mustafa Aykaç’ın, Trakya Kalkınma Ajansı adına ise Genel Sekreter Vekili Mehmet Karamanın imzaları ile birlikte bir aylık proje uygulama süreci başlamış oldu. İmzaların tamamlanmasının ardından bir araya gelen Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun ve Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman eğitim projesinin üniversitenin insan kaynağına sağlayacağı katkılar konuşuldu.
 
40 AKADEMİSYEN YARARLANACAK
2013 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim döneminde Ajansa yapılan 40 başvuru arasında ilk 10’a girmeyi başararak destek alma hakkı kazanan ‘Akademisyenlerimiz için Makale Yazma Eğitimi’ projesi, Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak hazırlandı. Üniversite bünyesinde görev alan 40 öğretim elemanının yararlanması planlanan eğitimlerin toplam dört gün sürmesi öngörüldü. Sosyal bilimler ve fen bilimleri alanlarında çalışan akademisyenlere iki ayrı grup halinde verilecek eğitimlerin özellikle akademik kariyere yeni adım atmış bilim insanlarının mesleki gelişimlerine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10