“Eğitim her engeli aşar”

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından geleneksel hale getirilen “Eğitim Her Engeli Aşar” Yemeğinin ikincisi önceki akşam Güneşler Otel’de düzenlendi.

Çerkezköy 1.12.2013 11:03:00 0
 “Eğitim her engeli aşar”
BİRLİKTELİK SADECE BURADA KALMASIN
Saat 19.00’da düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş, okul aile birliği başkanı Müjgan Karagöz, hayırsever Serkan Karagöz, okul aile birlik yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan okul Müdürü Serdar İş okulu yaptıran hayırseverler Serkan-Müjgan Karagöz çiftine teşekkür etti. Hayırsever Serkan Karagöz de engelliler için bir araya geldiklerini ifade ederek “Pırıl pırıl beyinlerin engelleri nedeniyle çalışma hayatının dışına atılması utanç verici. Yeni bir dünya kurmalıyız, engelsiz bir Türkiye için bir şeyler yapmalıyız düşüncesi ile okulu yaptırıp ihtiyaç sahiplerini hizmetine sunduk” dedi. Okulu yaptırıp hizmete açmanın çok güzel olduğunu söyleyen Karagöz “Buradaki birliktelik sadece burada kalmasın istiyoruz” diye konuştu.
 
HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ
Hayırsever ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de bir kıvılcım yaktıklarını ve bu kıvılcımın büyüdüğünü ifade ederek “Bu kıvılcım büyüdü ve içi sevgi ve şefkat dolu olan bir eğitim topuna dönüştü. Onlara yaptığımız yardımları kendimize yaptığımızı düşünmeliyiz. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız” diye konuştu.
 
ÖÐRENCİLER YARARINA KULLANILACAK
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eşi Füsun Kubilay da özel eğitim ve uygulama merkezini ilçeye kazandıran Karagöz çiftine teşekkür ederek “Bu okulu yaptırmakla kalmayıp sahip de çıktılar” dedi. Konuşmaların ardından gece müzik eşliğinde devam etti. Gecede çekiliş yapılarak katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Geceden elde edilecek gelirle, okulda öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10