Dönmez’den sürpriz ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün sabah saatlerinde Ankara’ya giden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Metin Dönmez, Ankara dönüşü sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 15

Çerkezköy 2.12.2013 21:30:00 0
 Dönmez’den sürpriz ziyaret
7 ADAY DAYI DA SANDIÐA GİRMELİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Metin Dönmez, ilçedeki 7 aday adayının da 8 Aralık Pazar günü yapılacak olan ön seçime katılması için Genel Merkez’e dilekçe verdiğini belirterek, “Madem sandık kuruldu. 7 aday adayının da ön seçimde sandığa girmesi gerekiyordu. Ya tüm aday adayları ön seçime dahil edilmeli, ya da yapılan anketlerde birinci olan isim aday olarak gösterilmeliydi. Etik olan buydu. Bunun için genel merkeze yazılı talepte bulundum. Kırgınlık olmaması için 7 aday adayı arkadaşımızın da ön seçime katılması gerekiyor” dedi.
 
DESTEK SÖZÜ VERDİ
Metin Dönmez daha sonra Demokrat Parti eski Genel Başkanı İsmet Sezgin’i Dikmen Örmes Sitasi’ndeki evinde ziyaret etti. 83 yaşındaki İsmet Sezgin’i 15 yıldır tanıdığını belirten Metin Dönmez, “İsmet Sezgin’in hayır duasını aldım. 2014 yerel seçimleri kapsmaında merkez sağdan destek istedişm. Kendisi de beni kırmadı. Yakında Çerkezköy’ü ziyaret edeceğini belirterek şahsıma destek sözü verdi” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10