Dünya Engelliler Günü kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde program düzenlendi.

Çerkezköy 3.12.2013 15:49:00 0
 Dünya Engelliler Günü kutlandı
TEŞEKKÜR ETTİ
Dün saat 13.30’da okulun etkinlikler salonunda düzenlenen programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, engellilerin ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam standartlarının iyileştirilmesi açısından hem genel yönetim hem de yerel idarenin son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalara hayırsever insanımızın da katkılarıyla yeni ivmeler kazandırıldığını belirterek “Bu konuda çalışmalarıyla engelli insanımıza kol kanat geren Çerkezköy’ün hayırsever çifti Müjgan ve Serkan Karagöz’e teşekkür ediyorum” dedi.
 
ENGELLİLERİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKIYOR
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da programda yaptığı konuşmada, “Engellilerin önündeki engellerin kaldırılması amacıyla Müjgan - Serkan Karagöz çiftine ve çalışmalrıyla bu çifte yardımcı olan Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Böylesine anlamlı ve güzel programlar düzenlenmesinden dolayı son derece mutluyum.  Okulun yapılmasını sağlayan hayırsever çiftimiz hem okulun Çerkezköy’e kazandırılması hem de her konuda Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kayda değer çalışmalar sergiledikleri için kendilerini kutluyorum” dedi.
 
GÖSTERİLERLE DEVAM ETTİ
Müjgan Serkan Karagöz Eğitim ve Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen program daha sonra özel eğitim ile ilgili filmin sunumu ile devam etti. 6-C sınıfı öğrencisi Gürkan Aldemir’in “Çocuk” ve 2-A sınıfı öğrencisi Sude Naz Demir’in “Günaydın renkli gün” isimli şiirlerini okumasının ardından öğrenci velisi Neziha Ulucak “Hollanda’ya hoş geldiniz” yazısını okudu. 6-C sınıfı öğretmeni Metin Kocaman’ın “Üç Aralık Dünya Engelliler Günü” şiirini okumasının ardından öğrenciler tarafından “Anneciğim” ve “Sevgiyi eksik etmeyelim” şiirleri okundu. 9/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Cici kızlar” ve ardından da “Kolbastı” gösterilerinin ardından . 3-A sınıfı öğrencisi Mehmet Emin Akkuş “Gam gam style” gösterisini sundu. Okulun görüntülerinin yer aldığı slaty gösterisi ve 9-A sınıfı öğrencisi Çağla Öztürk’ün “Ailem” şiirini okumasının ardından program koronun konseri ile sona erdi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Aynur Düzgünel, Süleyman Ak, okulu yaptıran Müjgan-Serkan Karagöz çifti, okul müdürü Serdar İş, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU
    

0282 726 91 91
0282 747 65 10