“Büyük” Tekirdağ’da büyük işler yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı. MHP Tekirdağ’da yerel seçimlere Prof. Dr. Nail Yılmaz ile girme kararı aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye

Tekirdağ 4.12.2013 19:13:00 0
 “Büyük” Tekirdağ’da büyük işler yapacağız
BAHÇELİ’NİN İCZAETİNİ ALDIM
MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ardından 39 yıldır sürdürdüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü’ndeki görevinden istifa eden Yılmaz, seçim çalışmalarına hız verdi. Adaylık için kendisine ilk teklifin MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Erdem Karakoç’tan geldiğini ve camiada hatırı sayılır bir yeri bulunan ve camia için gecesini gündüzüne katarak çalışan Erdem Karakoç’tan gelen bu teklife duyarsız kalamadığını belirten Yılmaz “Bir süre önce MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ile birlikte Ankara’ya gittik ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştük. Devlet Bahçeli ‘Teveccüh gösterdiniz hocam, bizim de sana ihtiyacımız vardı. Çok iyi oldu’ dedi. Ben de ‘İyi oldu, göreceksiniz iddialıyım’ dedim. Büyükşehir olan Tekirdağ’da büyük işler yapacağız” dedi.
 
MEHMET KOMŞUMA DA HİZMET GÖTÜRMEK ZORUNDAYIM
Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğunu anımsatan MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Yılmaz, “Sadece merkeze değil Kermeyan Köyü’ndeki Mehmet komşuma da hizmet götürmek zorundayım” dedi. Tekirdağ’ın jeolojik bazı dezavantajlarının olduğunu ifade eden Yılmaz “Tekirdağ’ın yarısı deniz ama denizden faydalanamıyoruz. Deniz kenarı yollar ve kamu kurumları ile işgal edilmiş. Ben büyükşehirimi, Tekirdağ’ı geliştirmek zorundayım. Geçen gece uyurken bir proje geliştirdim. Kumbağ’a küçük Bodrum dedim. Turizm sektörünün sadece 2 ay değil, 12 ay olması gerekiyor. Tekirdağ için turizm ve tarım mutlaka şart ve gerekli” dedi.  Tekirdağ’ı bucak bucak, köy köy, mahalle mahalle en iyi bilen isimlerden biri olduğunu ifade eden Nail Yılmaz “Bir taraftan mesleğimizi icra ederken bir taraftan da doğduğum yerin hayali işe yaşadım. Ben sadece gündüz değil gece uyurken de düşünen bir yapıya sahibim. Tekirdağ için de güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.
İDDİALI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de haftasonu İstanbul’da Tekirdağ büyükşehir ile birlikte 11 ilçenin adaylarının tanıtılacağını ifade ederek “Büyükşehir ve 11 ilçede de seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi. Hedeflerinin büyükşehir ve ilçeleri alarak MHP’yi Tekirdağ’da birinci parti yapmak olduğunu söyleyen Belen “Bir bilim adamı ve akademisyen olan büyükşehir belediye başkan adayımız Prof. Dr. Nail Yılmaz’ın Tekirdağ için çok güzel projeleri var. Bu Tekirdağ için bir fırsattır” diye konuştu.
 
 
 
EN GÜZEL ÖRNEK KARAAÐAÇ’TIR
Tekirdağ’ın CHP ve AK Parti’yi denediğini söyleyen Belen “Vatandaşlarımız her iki partinin de başarısız olduğunu gördü. MHP’nin idare ettiği belediyelerdeki başarısı ortadadır. Buna en güzel örnek Karaağaç Belediyesi’dir. Karaağaç Belediyesi’ni borç batağında devralan başkan Dr. Özkan Yücel, hem belediyenin borçlarını ödemiş hem de yatırım bütçesini artırmıştır. MHP’ye mensup belediye başkanlarının yaptığı ilk iş belediyenin gelirlerinin belediyenin kasasına girmesini sağlamaktır” dedi.
 
30 MART SEÇİMLERİ BİR MİLAT
30 Mart seçimlerinin ülkemiz için bir milat olduğunu söyleyen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “Ülkemizi bölmek isteyen Türk düşmanlarına verilecek en güzel cevap, AK Parti’nin oy oranını düşürerek onu ikaz etmek ve iktidar sarhoşluğu içindeki başbakan ve AK Parti yöneticilerinin aklını başına getirmektir. Bunu yapacak olan da milletimizdir” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10