Çerkezköy’de kış hazırlıkları tamamlandı

Çerkezköy’de önceki gün başlayan ve ilk gün etkili olmayan kar yağışı, dün etkisini artırdı. Kar yağışı özellikle sabah saatlerinde etkili oldu. Çerkezköy Belediyesi havaların soğumas

Çerkezköy 11.12.2013 14:33:00 0
 Çerkezköy’de kış hazırlıkları tamamlandı
Çerkezköy’de kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması için Çerkezköy Belediyesi tarafından gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.
 
STOKTA 100 TON TUZ, 30 TON SoLİSYON VAR
 
Soğukların mevsim normallerinin altında seyretmesi yetkilileri önlem almaya yöneltirken, Çerkezköy Belediyesi,  etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemleri aldı. Çalışmaların 24 saat esasına göre sürdürüleceğini ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Belediyeye ait depolarda 100 ton tuz, 2 tuzlama aracı ile 30 ton solisyonun var. Özellikle rampalar ve Atatürk Viyadük’ünde buzlanma meydana gelip gelmediği devriye gezen zabıta ekipleri tarafından kontrol ediliyor” dedi.
 
HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK
 
Kış aylarının vatandaşı sıkıntıya sokmayacak şekilde geçmesini dileyen yetkililer “Biz belediye olarak gerekli tüm çalışmaları ve hazırlıklarımızı yaptık. Umarız vatandaşlarımız kış boyunca hiçbir zorlukla karşılaşmazlar” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10