“Sanat merkezleri arttıkça, sanata ilgi de artacak”

Merkezi Tekirdağ’da bulunan Trakya Sanat Akademi Genç Spor Kulübü Derneği Başkanı Şafak Alpertonga Başkan Yardımcısı Celalettin Batur ile birlikte Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı

Tekirdağ 11.12.2013 15:04:00 0
 “Sanat merkezleri arttıkça, sanata ilgi de artacak”
RESMİ KURUMLARIN DA DESTEK VERMESİ GEREKİYOR
 
Dernek çalışmalarıyla  ilgili bilgiler sunan Alpertonga “  Yerimize sığmıyoruz,  büyümek istiyoruz. Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a da sanata ve spora verdiği destek için teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dalgıç da konservatuvar kurduklarını ve sanata önem verdiklerini ifade ederek “Sanat merkezleri çoğaldıkça halkın da sanata olan ilgisi artacak. Sosyal projelerin üretilmesi şart, bu projelere resmi kurumların da destek vermesi gerekiyor” dedi.
 
BULGARİSTAN’DAN TEKİRDAĞ’A ZİYARET
 
Bulgaristan Şumnu Kültür Evi Müdürü Nurten Remzi de Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşerek Kültür Evi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Remzi  Tekirdağ Belediyesinin çalışmalarıyla hakkında bilgiler edindi. Dalgıç Nurten Remzi’ye Bulgaristan’da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
DERNEK ÇALIŞMALARINI ANLATTI
 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Giresunluları da ağırladı.  Merkezi Çorlu’da bulunan Trakya Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Karadağ Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşerek dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Karadağ Tekirdağ Belediyesinin çalışmalarıyla hakkında bilgiler edindi ve Dalgıç’a çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10