Bu proje, diğer okullara da örnek olacaktır

Çerkezköy Cansen Gürsoy Şen Anaokulu Müdür Yardımcısı Nuran Törnük, öğretmen Ayşe Onay ve öğrenciler Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 11.12.2013 15:55:00 0
 Bu proje, diğer okullara da örnek olacaktır
PROJEYİ TANITTILAR
 
Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çerkezköy Cansen Gürsoy Şen Anaokulu Müdür Yardımcısı Nuran Törnük “Okulumuzda Trakya Kalkınma Ajansı’nın sosyo ekonomik mali kalkınma programı kapsamında okul öncesine değer katıyoruz projesi uygulanmaktadır. Programın içeriğinde her ay işlediğimiz değerleri broşürlerle velilerimizi bilgilendiriyoruz. Size de bu projeyi tanıtmak için geldik” dedi.
 
OKUL ÖNCESİNE DEÐER KATIYORUZ
 
Okul öncesini değer katıyoruz projesini de anlatan Törnük “Cansen Gürsoy Şen Anaokulu’nda projemiz kapsamında ilk olarak sevgi ve arkadaşlık değerini uyguladık. Bu değerlerimizi okulumuzun tüm bölümlerinde ve tüm etkinliklerimizde uygulayarak somutlaştırdık. Öğrencilerimizin bireysel etkinliklerde, grup çalışmalarında, aile katılım etkinliklerinde sevgi ve arkadaşlıkla ilgili paylaşımlarda bulunmaları ve kendilerini ifade etmede gösterdikleri üstün performansları okul öncesinde değerler eğitiminin ne kadar önemli ve gerekli olduğunun göstergesidir. Uyguladığımız sevgi ve arkadaşlık değeri sonunda tüm öğrencilerimizin katılımıyla slogan yarışması yapıldı. Bu değerlerle ilgili seçilen sloganımız “Sevmek mutluluk demektir” oldu. Ayrıca sloganımız da bahçe duvarında sergilendi” dedi.
 
“ÖRNEK OLACAKTIR”
 
Ziyaretten dolayı okul yetkililerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Gerçekten çok önemli bir projeye imza atmışsınız. Biz bu projeye önem veriyoruz. Bu projenin de takipçisi olacağız. Çocuklara farkındalığı oluşturmak için yaptığınız projede sevgi ve saygıyı üretmekten ötürü hayata geçirmişsiniz. Sizlere yapmış olduğunuz davranıştan ötürü de çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje diğer okullarımıza da örnek olacaktır” ifadesini kulandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10