Kaymakam Kubilay’dan Bross Tekstil’e ziyaret

Çerkezköy’de Ağustos ayında göreve başlayan Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bross Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 12.12.2013 20:30:00 0
 Kaymakam Kubilay’dan Bross Tekstil’e ziyaret
ARA ELEMAN SIKINTISI YAŞIYORUZ
 
Saat 15.00’da gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Kubilay, Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan ve Fabrika Müdürü Necip Melikoğlu tarafından karşılandı. Ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu söyleyen Yavuzarslan, Kaymakam Kubilay ile birlikte fabrikatı gezdiklerini ifade ederek “Yeni teknolojik makinelerimizi gördü. Çalışmalarımızı inceledi” dedi. Ara eleman sıkıntısına da değinen Yavuzarslan, “Kaymakamımız okullarla ilgili zaten bir çalışması olduğunu ve bize bu yönde destek olacağının sözünü verdi” dedi .
 
TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN OSB’LERİNDEN
 
Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olduğunu belirtti. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’nin en önde gelen OSB’lerinden biri olduğunu dile getiren Kubilay “Bu kapsamda yaptığımız gezilerle ilçeyi daha iyi tanımaya çalışıyoruz. Bir yeri tanımanın en iyi yolu gezip görerek tanımadır. Asım Yavuzarslan ve Fabrika Müdürümüz en güzel şekilde bize fabrikayı tanıttılar. Üretim safhalarını inceledik. Son derece memnun kaldım. En önemli meselemiz üretim ve istihdamdır” dedi. Kubilay, üretim ve istihdama katkılarından dolayı Bross tekstil yöneticilerine teşekkür etti.
 
HEDEFİMİZ KENDİ MARKAMIZ İLE DÜNYAYA SATIŞ YAPMAK
 
Bross Tekstil Fabrika Müdürü Necip Melikoğlu “700 çalışanı ile 12 bin metrekare kapalı alanda günlük 115 bin çift çorap kapasiteyle çalışıyor. Üretiminin yüzde 80’ini Avrupa’ya ve ABD’ye ihraç eden Bross Tekstil, Rusya sınırları içindeki Türki Cumhuriyetlerine de kendi markası altında satış yapıyor. 2014’te makine yatırımı yapmayı planlayan Bross Tekstil, bir yandan da markalaşma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. En büyük hedefimiz kendi markalarımız ile dünya pazarında satış yapmak” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10