Yeşil “Stajımı büyükşehirde yaptım”

2004-2009 döneminde Veliköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Veliköy’ün Çerkezköy’e bağlanması ile birlikte 2014 seçimleri için de AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday

Çerkezköy 13.12.2013 16:49:00 0
 Yeşil “Stajımı büyükşehirde yaptım”
HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM
 
Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Efrahim Yeşil, seçim süreciyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Dört yıllık büyükşehir tecrübesini “Stajımı büyükşehirde yaptım” sözleri ile değerlendiren Yeşil “Çerkezköy’de yerel yönetim tarafından pekçok hizmet yapıldı. Ama bazı alanlarda eksiklik var” dedi. Veliköy Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 4 yıl boyunca imar ve çevre uygulamaları bakımından Veliköy’ü iyi bir konuma taşıdıklarını ve birçok pilot uygulama yaptıklarını söyleyen Yeşil “4 yıl boyunca da büyükşehir tecrübesi kazandım. Tecrübelerimi Çerkezköy halkına hizmet edebilmek adına kullanabilmek amacıyla Çerkezköy Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıkladım” dedi.
 
ADAYIN ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ
Çerkezköy Belediye Başkan Adayının önümüzdeki hafta açıklanmasını beklediklerini ifade eden Yeşil “Kim aday olursa onun etrafından kenetlenerek Çerkezköy’de yeniden AK Parti bayrağını dalgalandırmak için çalışacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10