Demirbağ “Başbakanımız Çerkezköy’den memnun kaldı”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ dün saat 13.45’te yaptığı basın açıklamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Aralık’ta Çerkezköy’e gerçekleştirdi?

Çerkezköy 13.12.2013 16:52:00 0
 Demirbağ “Başbakanımız Çerkezköy’den memnun kaldı”
TEKİRDAĞ’A ÖNEM VERİYOR
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kez Çerkezköy’e geldiğini  anımsatan Demirbağ “Soğuk havaya rağmen o alanı dolduran halkımıza teşekkür ediyorum. Katılım tahmini rakamlarla 20 binin üzerindeydi. Güzel bir kalabalıktı” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trakya’ya, özellikle de Çerkezköy’e büyük önem verdiğini söyleyen Demirbağ “7 bakan ile birlikte bu bölgeyi dolaşması da bunu gösteriyor. Bundan sonra milletimizin gönlünü kazanmak için geziyoruz. Oyu zaten millet veriyor. AK Parti olarak insan merkezli bir hizmet anlayışını benimsiyoruz” dedi.
 
GEREKLİ TALİMATLARI VERECEK
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile de dere ıslahı konusunu görüştüğünü ifade eden İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Bakanımız güzel bir dere ıslahı yaptıklarını söyledi. Ben de devamı gelmezse aynı şeylerin tekrar olabileceğini söyledim. Birlikte çalışmalara baktık. Çorlu tarafında da çalışmaların yapılması için de gerekli talimatları vereceğini söyledi” dedi. Çerkezköy’de 16 tane devlet yatırımının açıldığını anımsatan Demirbağ “Başbakanımız Trakya Gelişim Projesi’nden bahsetti. Bu proje de bölgemiz için çok önemli bir proje. 10 milyar TL bütçe ayrıldı. Ayrıca genel başkanımız Çerkezköy ziyaretinde birlik beraberliğimizden bahsetti” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’E GELMESİ ÇOK ÖNEMLİYDİ
 
Başbakanın gelişi öncesi ve sonrasında muhalefet tarafından bazı eleştirilerin yapıldığını söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Başbakanımızın gelişinden önce ilçeye gelen TOMA bazı muhalefet ilçe başkanları tarafından alay konusu edildi” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 bakan ile birlikte Çerkezköy’e gelmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Demirbağ “Bizim vatandaşın teveccühünü iptal etme gibi bir durumumuz yok. Trakya’nın en kalabalık programı Çerkezköy’de oldu” dedi. Programda protokol ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu anımsatan Demirbağ “Protokole girmek isteyen herkes haklıydı. Ama bu resmi bir program. Valilik il teşkilatına bir kontenjan tanımış. Bizimle ilgili değil” dedi. Demirbağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çerkezköy’den memnun ayrıldığını ifade etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10