Minikler Yerli Malı Haftası’nı kutladı

“Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” olarak bilinen “Yerli Malı Haftası” Özel İdare İlkokulu’nda düzenlenen programla kutlandı.

Çerkezköy 18.12.2013 14:06:00 0
 Minikler Yerli Malı Haftası’nı kutladı
PROGRAM DÜZENLENDİ
 
Öğrencilere tutumlu olma bilincinin aşılanması, Türkiye’de üretilen ürünleri, arkadaşları ile paylaşmayı kavrayabilmeleri amacıyla organize edilen ‘Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’  Çerkezköy Özel İdare İlkokulu’nda bulunan anasınıflarından sevgi sınıfının minik öğrencilerinin hazırladığı program ile kutlandı. Dün saat 11.00’da düzenlenen programda miniklerin evlerinden getirdikleri pasta, börek,çörek,meyve,çerez ve meyve suları ile masalar süslendi.
 
 
 
“İLK KEZ DÜZENLİYORUZ”
 
Sevgi sınıfı öğretmeni Nurcan Hekim tarafından düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirirken, söyledikleri şiir ve şarkılarla da ailelerine unutulmaz bir gün yaşattılar. Bu tür etkinliklerin çocuklar üzerinde çok olumlu ve güzel etkiler oluşturduğunu ifade eden Sevgi sınıfı öğretmeni Nurcan Hekim “Yerli malı haftasının anlam ve önemini kavramak için bu etkinliği okul öncesi döneminden öğretmek çok daha faydalı oldu. İlk kez düzenlediğimiz etkinlikte velilerimizde mutlu oldular. Amacımız ailelerinin çocuklarını kendileri kadar sevebilecek bir ortama bıraktıktan sonra aldıkları eğitiminde çocuğun ileri yaş dönemlerine olumlu yansımasıdır” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10