Yılbaşı eğlencesinde gönüllerince eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi engelliler ve aileleri için Pasha Otel’de yeni yıl eğlencesi düzenledi.

Çerkezköy 22.12.2013 11:11:00 0
 Yılbaşı eğlencesinde gönüllerince eğlendiler
PASHA OTEL’DE DÜZENLENDİ
 
Cuma günü saat 20.00’da Pasha Otel’de düzenlenen yılbaşı eğlencesine Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, üyeler ve aileleri katıldı. Programda konuşan Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “8.yılını kutladığımız yılbaşında dernek olarak güzel çalışma yaptığımıza inanıyorum. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak Türkiye’de bulunan 63 Sakatlar Derneği arasında en aktif çalışan biziz. Derneğimizin sitesinin  en çok tıklanılan sayfa olduğu bizlere söyleniyor. Bu çalışmalar sadece bizimle olmuyor, hepimiz bir ekibiz” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİÐİMİZ BOZULMASIN”
 
Bu dernek yaşadığı vakit her anlarını güzel bir şekilde kutlayacaklarını söyleyen Çetinkaya “Herkes yılbaşını 31’inde
kutlarken, biz 20’sinde kutlamak istedik. Çünkü o akşam her yer dolu ve bir çok arkadaşımız o ortamda rahat edemeyecekti. Çünkü engelimizden dolayı farklı bakılacaktı. Bu yıl dernek olarak yılbaşı eğlencesinin altıncısını düzenledik. Hepinizin yeni yılın sağlık ve  mutluluk getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın” dedi.
 
DOYASIYA EÐLENDİLER
 
Konuşmaların ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve üyeler solist Hayrettin’in söylediği şarkılar eşliğinde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10