Sitespor’un gençlerinden üç gollü galibiyet

2013-2014 sezonu Tekirdağ U- 15 ligi B grubu 15.hafta mücadelesinde Sitespor U-15 Takımı konuk ettiği Velimeşe Belediyespor’u üç golle geçti.

22.12.2013 12:37:00 0
 Sitespor’un gençlerinden üç gollü galibiyet
Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu 15.hafta karşılaşmasında Sitespor U-15 Futbol Takımı evinde Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci devre Semih ve Umutcan’ın ayağından bulduğu iki golle karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet çıkardı. Sitespor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 34 yaparak üçüncü sıradaki yerini korudu.
 
 
KAPAKLI’DA OYNANDI
Cumartesi günü Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru rakip kalede ataklarını sürdüren Sitespor U-15 Futbol Takımı rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. İlk dakikaların golsüz eşitlikle tamamlandığı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında kontra ataklarla gol arayan Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın savunmasını geçmekte zorlandı.
 
SİTESPOR ÖNE GEÇTİ
Yoğun sis altında oynanan karşılaşmada Sitespor U-15 Futbol Takımı sol kanattan Furkan Köse, sağ kanattan ise Umutcan ile etkili olmaya çalıştı. Sitespor U-15 Futbol Takımı ilk yarıda aradığı golü , formda golcüsü Furkan Şerifoğlu ile buldu.Orta sahada önüne topu alan Furkan , rakiplerinden sıyrıldı.Rakibinin sağından atıp , solundan geçen Furkan , kalecinin solundan güzel bir vuruşla skoru 1-0 taşıdı. Kalesinde gördüğü şok golün ardından oyun disiplininden kopmamaya çalışan Velimeşe Belediyespor  U-15 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklenmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Yolspor U-15 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
İlk devreyi tek gollü üstünlük ile tamamlayan Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci devreye de etkili başladı.  Özellikle orta sahada topa daha çok sahip olan temsilcimiz etkili hücumlar geliştirmesine rağmen ikinci golü bulamadı. Konuk ekip Velimeşe Belediyespor ise Sitespor U-15 Futbol Takımının üstüne geldiği dakikalarda beraberlik için yüklendi. Ancak Sitespor U-15 Futbol Takımı savunmada hata yapmadı. Rakip kalede etkili hücumlarını sürdüren ev sahibi ekip Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Umutcan ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Umutcan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor U-15 Futbol Takımı’nı karşılaşmada 2-0 öne geçirdi.
 
GOLLER DEVAM ETTİ
Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise en az bir gol için yüklendiği Sitespor U-15 Futbol Takımı kalesinde istediği gol ve golleri bulamadı. Rakip kalede çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın sonlarına doğru Semih ile farkı üçe çıkardı. Furkan ile ikili alışveriş yapan Semih rakip defansı çalımlayarak ceza sahası içine girdi. Kalecinin sağından topu ağlara gönderen Semih skoru 3-0 yaptı.
 
34 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın kalan dakikaları Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın hakimiyetinde geçti. Sitespor U-15 Futbol Takımı ileri uç elemanları ile geliştirdiği ataklarda dördüncü golü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Sitespor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 34’e yükselterek üçüncü sıradaki yerini korudu. Velimeşe Belediyespor ise 16 puanda kaldı. Karşılaşmada ise sağ bek olarak görev yapan Burakhan’ın performansı ise teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu
Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Kulüp olarak skorlarla çok fazla ilgilenmiyoruz. Önemli olan mücadele etmektir. Kulüp olarak bu prensip ile sahaya çıkıyoruz. Bu takım üzerinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Soner hocam iyi bir antrenör ve gençlerimizle iletişimi çok güzel. Umarım Site Spor Kulübü A takımı için bir çok futbolcu yetiştirecek” dedi.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10