Ertem “Bayrağı daha ileri götüreceğiz”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, dün de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve partililerle birlikte Türk Hava Kur

Çerkezköy 25.12.2013 17:32:00 0
 Ertem “Bayrağı daha ileri götüreceğiz”
EN DUYARLI İLÇE ÇERKEZKÖY
 
Saat 15.30’da THK ve Kızılay’ı ziyaret eden AK Partililer THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut tarafından karşılandı. Mustafa Zümbül ziyarette yaptığı konuşmada Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in THK ve Kızılay’ı aynı çatı altında birleştirdiğini belirterek kendisine teşekkür etti. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut da derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kan bağışı konusunda Tekirdağ’da en duyarlı ilçenin Çerkezköy olduğunu belirten Aşut “Kan bağışı ile hem hayat kurtarabilir hem de Kızılay’a yardımcı olabilirsiniz” dedi.
 
 
GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da tüm kurumları ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade ederek “Kızılay ve Türk Hava Kurumu yurt içi ve yurtdışında bizi temsil ederek göğsümüzü kabartıyor” dedi. Kızılay ve THK’nın gözde kurumlar olduğunu dile getiren Demirbağ “Sivil toplum kuruluşlarında görev yapmak zordur. Ama siz görevlerinizi başarıyla yapıyorsunuz.
Başarılarınızın devamını diliyoruz. Türkiye büyüdükçe kurumlar da daha iyi hizmet ediyor” dedi.
 
DAHA İYİ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de THK ve Kızılay ile bugüne kadar aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde
çalıştıklarını belirterek “Bu kurumları iyi temsil ediyorsunuz. Kızılay bir hayır işidir. Türk Hava Kurumu da kendi uçağını üretmek için çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Çerkezköylü vatandaşların kan bağışı konusundaki duyarlılığının kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Ertem “Bizler siyasette daha iyi hizmet etmek için yola çıktık. Bayrağı aldığımız yerden daha ileri götüreceğiz. Aday adaylarından biri ile yola devam edeceğiz. Aday kim olursa olsun hizmet etme gayretinde olacağız” dedi.
 
KENT KONSEYİNİ DE ZİYARET ETTİLER
 
Çerkezköy Belediyesi’nin Erna Center binası arkasında kurum için yer tahsis ettiğini söyleyen Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “İnşallah yeni yerimizin temelini en kısa zamanda atacağız” dedi. AK Partililer THK ve Kızılay ziyaetinin ardından Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Partililer Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, yürütme kurulu üyeleri ve meclis başkanları karşıladı. Yeni yapılan bina hakkında partililere bilgi veren Gayretli, yeni kent konseyi binasının geçici kabulünün yapıldığını söyledi. Ziyaretlere Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Yegin, Süleyman Ak, Efrahim Yeşil, Aynur Düzgünel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile partililer katılırken, ziyaretlerde aday adayları da kendilerini tanıttı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10