Anadolu Lisesi’nde kan bağışı kampanyası

Kızılpınar Anadolu Lisesi’nde Çorlu Kızılay Kan merkezi işbirliği ile Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. Dün 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilen kampanyaya okul yönetimi, öğretm

Çerkezköy 27.12.2013 18:52:00 0
 Anadolu Lisesi’nde kan bağışı kampanyası
 Çorlu Kızılay Kan Merkezi ve Kızılpınar Anadolu Lisesi işbirliği ile okulda kan bağışı düzenlendi. Dr. Ahmet Öztürk ve hemşireler Devrim Özgül Özkan, Nilsun Çengel ve Emine Akyüz’den oluşan ekip saat 10.00’da gönüllülerden kan almaya başladı.
 
İLK KEZ DÜZENLENDİ
 
Saat 16.30’a kadar devam eden kampanyaya öğrenci, öğretmen, idareci ve belde halkının ilgisi yoğun olurken, kampanyada 30 ünite kan toplandı. Bazı öğrenci ve vatandaşlardan ise çeşitli sağlık sebepleri ile kan alınamadı. Okulda ilk kez böyle bir kampanya düzenlendiğini belirten Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, kampanyaya destek veren öğencilere ve belde halkına teşekkür etti.
 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Kan Bağışının insan hayatındaki önemine değinen Dr. Ahmet Öztürk ise, kanın kaynağının insan olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Kızılay Derneği olarak Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın gönüllülük esasıyla sağlanmasını istiyoruz. Tüm dünyanın kabul ettiği kan, gönüllülük ve süreklilik esasıyla verilen kandır. Bunun için böyle kampanyaları destekliyoruz. Kampanyanın düzenlemesine destek veren yöneticilere ve kan bağışında bulunan tüm öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10