“Yazıtlar” konulu resim sergisi açıldı

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cevat Atalay’ın “Yazıtlar” Konulu resim sergisi Merkezi Derslikler Sergi Salonu’nda 27 Aralık Cuma g?

Tekirdağ 29.12.2013 11:20:00 0
  “Yazıtlar” konulu resim sergisi açıldı
SANATA VERİLEN DEĞER TOPLUMUN GELİŞMİŞLİĞİNİ BELİRLER
 
Açılışta NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, öğretim görevlileri ile öğrenciler yer aldı. Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut,  Atatürk’ün sanata verdiği önemi vurgulayarak, Sanat ve sanatçıya verilen değer bir toplumun gelişmişlik düzeyini belirlediğini söyledi. “Bu serginin Üniversitemizde düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyen Prof. Dr. Korkut, serginin başarılı geçmesini diledi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Yrd. Doç. Dr. Cevat Atalay ise konuşmasında sergilenen çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversitede sanatsal faaliyetlerin artarak devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Atalay, “Eserlerimin sergilenmesinde emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin kurulmasıyla sanatsal faaliyetlerin arttığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Önümüzdeki süreçte Güzel Sanatlar Fakültesinin diğer bölümlerinin de açılmasıyla Üniversitemiz sanatsal faaliyetlerini çok daha fazla arttıracak” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10