CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey Tekirdağ’da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey beraberindeki heyetle Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

Tekirdağ 29.12.2013 16:19:00 0
 CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey Tekirdağ’da
BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
 
Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç tarafından karşılanan Pavey Tekirdağ’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.  CHP
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İl Başkanı  Recep Palabıyık ve diğer partililerin de eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile görüşerek Tekirdağ Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Pavey şeref defterini de imzaladı. Genel Başkan Yardımcısı Pavey’i Tekirdağ’da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Pavey’e günün anısına hediye verdi.
 
ESNAFI ZİYARET ETTİ
 
Bir dizi programlar için Tekirdağ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey beraberindeki heyetle bazı incelemelerde bulundu.  Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç,  CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İl Başkanı  Recep Palabıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen  ve diğer partililerle beraber  çarşı esnafını gezdi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10