“CHP Tekirdağ’da 11-0 yapacak”

CHP Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dün düzenlenen aday tanıtımı programı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Kapaklı 29.12.2013 20:02:00 0
 “CHP Tekirdağ’da 11-0 yapacak”
SEÇİMLERİ MUHAKKAK KAZANMALIYIZ
 
Dün saat 14.00’da Beyazsaray Düğün Salonu’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kapaklı’nın tanıtımının yer aldığı slayt gösterisinin ardından konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, tüm Türkiye’nin olduğu gibi Kapaklı’nın da 30 Mart 2014’te kritik bir seçim sürecine gireceğini ifade etti. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte pek çok önemli hizmetin Büyükşehir tarafından verileceğini ifade eden Seçkin “Büyükşehir Belediyesi’nin CHP tarafından kazanılacağından şüphem yok. Büyükşehir hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsak, Kapaklı’da da seçimleri muhakkak kazanmalıyız” diye konuştu.
 
 
KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKMALIYIZ
 
Seçkin, insanların refah düzeyini en üst seviyeye çıkaracak insanlarla yola çıkacaklarını dile getirerek “İki dönemdir Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürüten İrfan Mandalı CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayıdır. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakmak gerekiyor. Gün, adayımızın arkasında tek yürek olma günüdür. Gün CHP çatısı altında buluşma günüdür” dedi. 2014 seçimleri için de CHP’den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan mevcut Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da CHP’nin Tekirdağ’da 11-0 yapmaya gittiğini ifade etti.
 
 
ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEME DAMGA VURACAK
 
CHP’nin Tekirdağ’dan tüm Türkiye’ye mesaj vermeye gittiğini söyleyen Dalgıç “Tekirdağ önümüzdeki döneme damga vuracak büyük bir şehir oldu. Büyükşehir’in hizmetlerinden Tekirdağ’ın tüm mahalleleri dahi yararlanacak” dedi. CHP’nin Atatürk’ün izinde ilerlemeye devam edeceğini söyleyen Dalgıç “5 yıl önce Tekirdağ Merkez’de AK Parti yönetimi vardı. 2009 seçimlerinde AK Parti aynı adayı gösterdi. MHP ise Osman Tabak’ı aday gösterdi. Her iki partinin aldığı toplam oy bizimki kadar olmadı. İrfan Başkan’a 2 dönemdir yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” diye konuştu.
 
 
“GENÇLİK SENİNLE DURMA İLERLE”
 
Kapaklı Belediyesi’nin hizmetlerinin yer aldığı slayt gösterisinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in hayırlı olsun mesajları okundu. Beyaz Saray Düğün Salonu’nu dolduran binlerce partili ‘Halkın umudu Kılıçdaroğlu’, ‘Gençlik seninle durma ilerle’ ve ‘Halkın adamı İrfan Mandalı’ sloganları attı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de toplantıda yaptığı konuşmada CHP’liler olarak bir yürüyüşe başladıklarını dile getirerek “Hizmet için birbirimizin elinden tutuyoruz. Bu yolda şahsi menfaatlerimizi bir kenara bırakarak insana değer katmak ve halkın elinden tutmak içinmücadeleye başladık” dedi.
 
 
YUMRUÐU BİRİLERİNİN ENSE KÖKÜNE İNDİRECEÐİZ
 
Köprülü, Tekirdağ’ın her noktasında Kapaklı’daki coşkuyu gördüğünü ifade ederek “Atatürk sevdalılarının, kula kulluk edenlerin değil insana hizmet edenlerin bir umudu var. 11 ilçeyi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak. Amacımız, sevdamız, idealimiz, ülkümüz birdir. Bu ülkü de bu toprakları Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla aydınlatmaktır. 2014 seçimlerini birleşerek, kol kola girerek kazanacağız. Sosyal demokratların ve cumhuriyet sevdalılarının yeri yurdu CHP’dir. Bu çerçevede Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’dır dedik. Kapaklı tarihi bir gün yaşıyor. Birleşerek yumruk olacağız ve bu yumruğu birilerinin ta ense köküne kadar indireceğiz. Amacımız önce yerelde sonra da genelde CHP iktidarıdır” dedi.
 
 
BİZE KAPAKLI YETMEZ
 
Köprülü, CHP’nin seçimlerde Kapaklı’yı kazanacağından şüphesinin olmadığını dile getirerek “Bize Kapaklı yetmez. Kapaklı bize dar gelir. Bize bu dönemde Çerkezköy de lazım. Diğer ilçeler de lazım. Bir bütün olarak Büyükşehir lazım. 2014 seçimlerinde hem Kapaklı Belediyesi’ni kazanmak, hem de Büyükşehir’i kazanacak oyları Tekirdağ’a yollamamız gerekiyor. Buradan yaydığınız ışık Çerkezköy’e de sirayet etsin. 11 ilçeyi de kazanmalıyız” dedi. Konuşmaların ardından İrfan Mandalı ile birlikte Belediye Başkan Adaylarını ve İlçe Başkanlarını da sahneye davet ederekbirlik beraberlik mesajı verdi.
 
 
YAPTIKLARIMI ANLATMAMA GEREK YOK
 
Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı daBaşkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlatmaya gerek olmadığını ve halkın tüm yapılanları gördüğünü belirtti. Geçtiğimiz aylarda dosyasını aynı zamanda avukat olan milletvekili Emre Köprülü’ye gösterdiğini ifade eden Mandalı “Aday olmamın önünde herhangi bir engel olup olmadığını sordum. Yok dedi. Herkesin bildiği gibi geçtiğimiz yıl 4’üncü yargı paketi oybirliği ile meclisten geçti. Bu çerçevede hakkımdaki suçlamalardan aklandım. Tertemiz bir şekilde CHP’den aday oldum” dedi. Konuşması ‘Gençlik seninle durma ilerle’ şeklindeki sloganlarla bölünen gruba hitap eden Mandalı,  yaşının 54 olduğunu fakat kendisini halen genç hissettiğini belirtti.
 
 
KATILIM YOÐUN OLDU
 
CHP Kapaklı Aday Tanıtım Toplantısı’na CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan, Şerafettin Terzi ve Kadir Albayrak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Süleyman Paşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Samiİkizler ve M. Zeki Gürcün, Metin Dönmez, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile binlerce partili katıldı. 
 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10