Şoförler odası seçimlerinde 3 aday yarışacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu yarın 10.00’da Lemar Düğün Salonu’nda yapılacak.

Çerkezköy 10.01.2014 11:52:00 0
 Şoförler odası seçimlerinde 3 aday yarışacak
YARIN YAPILACAK
Açılış, başkanlık divanı teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan toplantı, başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi ile devam edecek. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporunun görüşülmesinin ardından 2010-2011-2012 ve 2013 yıllarına ait bilanço, gelir gider hesapları görüşülecek.
 
TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK
2010-2011-2012 ve 2013 yıllarına ait bilanço, gelir gider hesaplarının oylanması, yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrasının ardından, yeni dönem çalışma programı ile bu program içerisinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları tahmini bütçe görüşülecek. Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin belirlenmesinin ardından oda adına taşınır ve taşınmaz mal alımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi konusu görüşülecek.
 
SEÇİMLER YAPILACAK
Dilek ve temenniler bölümünün ardından seçimlere geçilecek. Yapılacak seçimlerde yönetim kurulu başkanı, 8 asil yönetim kurulu üyesi, 9 yedek yönetim kurulu üyesi, 3 asil ve 3 yedek denetleme kurulu üyesi belirlenecek.
 
ÇOÐUNLUK SAÐLANAMAZSA HAFTAYA ERTELENECEK
Yarın gerçekleştirilmesi planlanan toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, toplantı 19 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Lemar Düğün Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.
 
3 ADAY YARIŞACAK
Oda başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Recep Şahin olmuştu. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında adaylığını açıklayan Şahin’in ardından uzun yıllardır oda başkanlığını yürüten Yaşar Kuş da yeniden başkanlığa talip olduğunu açıklamış ve seçim çalışmalarına başlamıştı. Oda başkanlığı için adaylığını açıklayan üçüncü isim ise Hüsamettin Keskin olmuştu. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için Recep Şahin ve Hüsamettin Keskin ile uzun süredir oda başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Yaşar Kuş yarışacak.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10