Başkan Nazmi Çoban’dan Trakyakent’e ziyaret

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile Saray İl Genel Meclis Üyesi Nazmi Duygu ve Kent Konseyi Sekreteri Savaş Korucuoğlu, Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı op. Dr. Adem DalgıÃ?

Saray 13.01.2014 12:40:00 0
 Başkan Nazmi Çoban’dan Trakyakent’e ziyaret
PARK PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Trakyakent Birlik Üyesi Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Nazmi Çoban, Saray’da bulunan eski itfaiye binasının bulunduğu bölgeye yapılması planlanan “Park Projesi” hakkında da açıklamalar yaptı. Proje çalışmasına Trakyakent Belediyeler Birliği’nin destek vermesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da, Tekirdağ Belediyesi ve Trakyakent Belediyeler Birliği çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Dalgıç, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve ekibine ziyaret için teşekkür etti.
 
KATKI SAĞLAMAYA HAZIRIZ
Ziyarette konuşan Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz de Trakyakent Belediyeler Birliği olarak her alanda Üye Belediyelere destek olmayı sürdürdüklerini, Saray Belediyesi’nin bu güzel projesi için de ihtiyaç duyulduğunda ve imkânlar doğrultusunda, bu çalışmaya Trakyakent proje ekibi ile katkı sağlamak için hazır olduklarını belirtti.
 
ENCÜMEN TOPLANTISI SARAY’DA YAPILACAK
Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz, Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın 2014 yılında yapılacak Encümen toplantılarından birinin Saray Belediyesi ev sahipliğinde yapılması önerisinde bulunduğunu Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a iletti.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10