Akay, Kızılpınar’da Pazar esnafını ziyaret etti

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay dün de Kızılpınar halk pazarını ziyaret etti.

Çerkezköy 17.01.2014 14:31:00 0
 Akay, Kızılpınar’da Pazar esnafını ziyaret etti
VATANDAŞ ÇAMURDAN ŞİKAYETÇİ
Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Cuma günü kurulan Pazar yerini ziyaret eden Akay,  pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onların dertlerini dinledi. Vatandaş ve esnaf çamur deryasından dert yanarken, Vahap Akay da “Kızılpınar’a kapalı Pazar yeri şart. Bu şartlarda halkımız resmen eziyet çekmektedir. Kızılpınar’a gerçekten gecikmiş bir hizmettir. Görüyorsunuz paçaları sıvayıp insanlarımız Pazar alışverişini yapıyorlar” diye konuştu.
 
İYİ HEDEFLERİMİZ VE PROJELERİMİZ VAR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 20 bin nüfuslu bir yerde bu sorunların olmaması gerektiğini vurgulayarak “Bu şartlar vatandaş olarak bizlerin içine sığmıyor. Sanayi kentinin olduğu bir ilçenin beldesinin böyle olması gerçekten düşündürücü. Belediye yetkilileri vatandaşın ve esnafın bu durumunu görmüyor mu ? Önümüzdeki süreçte yapacağımız hizmetleri sizlere tarif edeceğiz. İyi hedeflerimiz ve projelerimiz var” dedi.
 
ESNAF ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Cuma günleri kurulan pazar yerinin adeta çamur deryasına döndüğünü söyleyen vatandaşlar, çamurlara basarak yürümek zorunda kaldıklarını ifade ederek “Çamurdan pazar alış verişi yapamıyoruz. Yetkililer bu yollarda bir yürüsün de neler çektiğimiz anlasınlar” dedi. Pazar yerinde esnaflık yapan vatandaşlar da belediye yetkililerine ateş püskürdü. Esnaf, “Karaağaç’ta 15 metre yere 5 TL veriyoruz. Burada ise 15 metre yere 30 TL veriyoruz ve üstüne de bir de bizlere çamur veriyorlar. Çamur deryasında malzemelerimizin zarar görmemesi için çalışıyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10