“Her zaman esnafın yanında olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Hikmet Altuğ, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Ertan ve Atilla Bakın’dan oluşan he

Malkara 19.01.2014 12:59:00 0
 “Her zaman esnafın yanında olacağız”
SİYASİ PARTİLER ODA SEÇİMLERİNDE AKTİF ROL ALMAMALI
Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde olduğu gibi diğer oda seçimlerinde de bir duruş sergileyerek parti olarak karışmayacaklarını belirten CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun “Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası ile Kahveciler ve Büfeciler Odası seçimlerine katılacak adaylarımıza başarılar diliyoruz. Seçimlerini hiç bir şekilde müdahale etmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi oda seçimlerinin nasıl olması gerektiğini de göstermiştir. Seçimlere siyasi partiler değil, kendi mesleklerine sahip çıkmaya çalışan esnaflar müdahil olsun. Siyasi partiler oda seçimlerinde aktif rol almamalı. Seçimlere gölge düşmemesi açısından bizler CHP Grubu olarak yapılan seçimlere gitmedik. Bu arada Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini 3 üncü kez kazanan Erhan Bingül Başkanımıza da esnafımızın yararına yapacağına inandığımız çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.
 
ORTAKLAŞA PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEÐİZ
Başkan Erhan Bingöl’ü kutlayan CHP Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul da “Esnaf Odası ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz bir çok projelerimiz var. Bizler diğer odalar ile birlikte projeler üreterek esnafımızın rahatlamasına çalışacağız. Her zaman esnafımızın yanında olacağız” dedi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanarak 3’üncü kez koltuğa oturan Oda Başkanı Erhan Bingül de Cumhuriyet Halk Partisi ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlçe Başkanımız ile Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul’un dediği gibi oda ve meslek kuruluşlarının seçimlerine siyasi partiler karışmamalı. Bizler esnafları temsilen bu koltuklardayız. Yıllardır nasıl istişareli bir yönetim gösterdiysek yine çalışmalarımız bu şekilde devam edecektir. Amacımız esnafımızın dert ve sorunlarını en aza indirerek, esnafımıza kazandırmaktır. CHP İlçe Yönetimine, Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul’a seçimlerde başarılar diliyorum.30 Mart tarihinden sonra seçilecek olan Belediye Başkanımız ile esnafımızı ilgilendirecek bir çok projemiz olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı da CHP Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10