Ertem “Trakya’nın AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var”

AK Parti Genel Merkezi tarafından Çerkezköy Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından önceki gün saat 11.30’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda Çerkezköy Belediye Baş

Çerkezköy 26.01.2014 11:29:00 0
 Ertem “Trakya’nın AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var”
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’Nİ ALACAÐIZ
Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ferhat Yegin “uzun ve son bir sürecin sonuna geldiklerini belirterek “Bundan sonra daha zor bir süreç bizi bekliyor. Tüm aday adaylarımızla beraber birlik ve beraberlik içinde kırgınlık ve küskünlük olmadan 30 Mart 2014 sabahına kadar gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayarak daha çok çalışarak Çerkezköy Belediyesi’ne 3.defa AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Sizlerin de buna inanarak çalışmanızı rica ediyoruz” dedi. 17 Aralık’tan bu yana süreci yakından takip ettiklerini ifade eden Yegin “Halkımız da oynanan bu oyunun farkındadır. 30 Mart seçimlerinde bunun cevabını sandıkta verecektir. Milli irade her şeyin üstündedir. Başka biçbir güç, hak bildiğimiz bu yoldan bizi döndüremeyecektir” dedi.
 
 
AK PARTİ’Yİ ÇERKEZKÖY’DE TEMSİL EDECEÐİM
Programda konuşan Ali Ertem de, adaylığın kendisine tebliğ edildiğini ifade ederek “Geçtiğimiz 3 aylık süreçte tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte ne olursa olsun kime bu görev tebliğ edilirse, bu aday genel başkanımızın ve başbakanımızın tespit ettiği aday olacak, yani bir nevi genel başkanımızı Çerkezköy’de temsil edecek kişi olacağından dolayı ismin hiç öneminin olmadığını, kim aday olursa hep birlikte onun arkasında olmak durumunda olduğumuzu söylemiştik. Genel başkanımız ve başbakanımızın takdirleri teveccühleri bize yöneldiğinden dolayı bugün ben AK Parti’yi Çerkezköy’de temsil edecek aday olarak karşınızdayım” dedi.
 
 
ALİ ERTEM İSMİ ÖNEMLİ DEÐİL
Ali Ertem isminin hiç önemli olmadığını dile getiren Ertem “Şuanda her biriniz Ali Ertem2in şahsında birer adaysınız. İnandığımız dava tek. Ak Parti’nin ve genel başkanımızın, hükümetimizin başarılı olması gerektiğine inanıyoruz. Ali Ertem ismi hiç önemli değil. Her biriniz bir aday olarak bu seçimlere giriyorsunuz” diye konuştu.
 
 
AK PARTİ BAYRAÐINI BELEDİYEYE YENİDEN DİKECEÐİZ
3 aylık aday adaylığı sürecinin sona erdiğini ifade eden Ertem “Bu süreç içerisinde partimizin, teşkilatımızın bize çizmiş olduğu yol haritası çerçevesinde bir taraftan Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yaparken bir taraftan da teşkilatımızın vermiş olduğu görevleri yerine getirmeye çalıştık. Bu süreçte vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Bu sürecin sonunda 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan bir arkadaşınız olarak 3.dönem adaylığı tarafıma tebliğ edildi. Ben önce rabbime şükrediyorum. Sonrasında genel başkanımıza başbakanımıza bana güven duyduğundan dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy halkının teveccühü ile inşallah 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde 2 dönem olduğu gibi 3.dönem de, başbakanımızın da tabiriyle ustalık dönemimizde de belediyeye AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi.
 
 
ÇERKEZKÖY’DE SEÇİMLERİ KAZANMA NOKTASINDA SIKINTIMIZ YOK
Seçimlere yaklaşık 2 aylık bir süre kaldığını belirten AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem “Bu 2 aylık süreçte çok çalışacağız. Her birimiz birer adaymışız gibi çalışmak durumundayız” dedi. Seçimleri kazanma noktasında bir sıkıntılarının olmadığını kaydeden Ertem “Dün akşam Çerkezköy ile birlikte tüm ilçelerimizin belediye başkan adayları da açıklandı. Topyekün hepimiz o kadar çok çalışmalıyız ki sadece Çerkezköy’ü değil Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığını da inşallah hep birlikte kazanmak durumundayız” şeklinde konuştu.
 
 
TRAKYA’NIN AK PARTİ BELEDİYECİLİÐİNE İHTİYACI VAR
Çerkezköy’ün ve Tekirdağ’ın buna ihtiyacı olduğunu söyleyen Ali Ertem “Trakya’nın da büyükşehir anlamında AK Parti belediyeciliği ile tanışmaya ihtiyacı var. AK Parti Belediyeciliğini 10 yıldır Çerkezköy’deki insanlarımız yaşıyor. 10 yıldır hizmet ediyoruz. Çerkezköy’de yaptıklarımız ortada. Bugüne kadar sizlerin bize emanet etmiş olduğu bu görevi, bir emanet gibi, o emanete hıyanet etmeden yapmaya çalıştık. Tabi ki hatalarımız, kabahatlerimiz, noksanlarımız oldu.  Ama bilinçli bir şekilde asla hata yapmamaya çalıştık ve Çerkezköy’de sizlerin emanetini, bize bıraktığınız gibi aynı şekilde bugüne kadar taşıdık. Bundan sonra da Çerkezköy’ü Kapaklı’yı ve diğer ilçeleri almak için çalışacağız. Ama asıl amacımız büyükşehiri almak. Büyükşehiri kazanmadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmez” diye konuştu.
 
TEK BİR İLÇEYMİŞ GİBİ BERABER ÇALIŞACAÐIZ
Ertem’in konuşması sırasında AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı teşkilatı ve Kapaklı aday adayları da toplantıya katıldı. Kapaklı’nın Çerkezköy’ün hemen yanı başında olduğunu söyleyen Ali Ertem “Ayrı bir ilçe olmasına rağmen biz hiçbir zaman ayrı görmedik. Bugüne kadar beraber çalıştık. Bundan sonra da inşallah tek bir ilçeymiş gibi beraber çalışacağız. Ömer Kardeşimin de adaylığı hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin” dedi.
 
ÜZÜLMESİNLER, KIRILMASINLAR
15-20 gün boyunca teşkilatla birlikte meclis listelerini hazırlayacaklarını söyleyen Ali Ertem “10 aday adayı çıktı, adaylık bir tanesine nasip oldu. Meclis üyesi olmak isteyen onlarca kardeşimiz var. Her biri çok değerli. Hiçbirinin diğerinden eksik tarafı yok. Ama neticede listeye yazacağımız isim sayısı 3’ü kontenjan olmak üzere 31 asil. 28 tane de yedek meclis üyesi yazacağız. Çerkezköy’ün demokrafik yapısını, tüm sosyolojik yapısını düşündüğümüz zaman mecburen bazı arkadaşlarımızı da elememiz lazım. Tüm bu durumları değerlendirdiğimizde aday olacak kardeşlerimizin dışında kalacak kardeşlerimizin üzülmemelerini rica ediyoruz. Küsmemelerini rica ediyoruz. Bizi bu dönemden sonra en çok yaralayacak olan şey budur. Ne olur aday kim olursa olsun küsmeyelim, kırılmayalım, darılmayalım. Hep birlikte yine partimiz için çalışalım” diye konuştu.
 
EN İYİ LİSTEYİ YAPMAYA ÇALIŞACAÐIZ
En iyi listeyi yapmaya çalışacaklarını söyleyen Ertem “Neticede ne kadar iyi yapmaya çalışırsanız çalışın 31 kişiyi yazacağız, onlarca kişi dışarıda kalacak. Dolayısıyla bütün arkadaşlarımızın bu anlamda bize destek vermelerini rica ediyoruz. Biz kırılmamalarını, gücenmemelerini istiyoruz. Listede gösterilecek olan adayların kendi adaylarıymış gibi arkalarında durmalarını rica ediyorum” dedi. Bir taraftan liste hazırlamaya çalışırken bir taraftan da projeleri anlatacaklarını söyleyen Ertem “Allah size, bize ve teşkilatımıza en iyi listeyi yapma basiretini versin inşallah. En iyi listeyi yapmayı başarırsak Çerkezköy’de hiçbir sıkıntı yaşamadan seçimlere de gitmiş olacağız” diye konuştu.
 
POLEMİÐE GİRMEYECEÐİZ
Diğer partilere karşı kırıcı olmadan bir aday adaylığı süreci geçirdiklerini belirten Ertem “CHP ve MHP’nin adayı açıklandı. Diğer partilerin adayları da 5-10 güne kadar açıklanacak. Bu süreçte biz AK Partililer olarak diğer partilerle polemiğe girmemeye çalışacağız. Hakaret, aşağılayıcı bir şey olmadığı sürece hiçbir eleştiriye cevap vermemeye çalışacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar onlarla tartışmaya girmemeye gayret edeceğiz. Seçimlerden sonra yine birlikte yaşayacağız. Birbirimizin yüzüne bakacağız. Kimseyi kırmayacağız sadece kendimizi ve AK Parti’yi anlatacağız” dedi.
 
ALLAH ONA USTALIK DÖNEMİNİ DE NASİP ETSİN
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de Ali Ertem’e seçimlerde başarılar diledi. Ertem’in adaylığının kendisi ve Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni eden Karadeniz “Çerkezköy’de 2 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. İnşallah bu dönem onun ustalık dönemi olacak. Allah ona ustalık dönemini de nasip etsin” dedi.
 
ÇERKEZKÖY AK PARTİ’NİN KALESİ, BU KALEYİ DÜŞÜRMEYELİM
Çerkezköy’ün AK Parti’nin kalesi olduğunu dile getiren Karadeniz “Bu kaleyi düşürmeyelim. İnşallah bu dönemde AK Parti’nin genel seçimlerde aldığı oyun üstünde oy alacağımıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum diye konuştu.
 
BAZI ADAY ADAYLARI KATILMADI
Programın sonunda Çerkezköy Adayı Ali Ertem, Kapaklı Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Yegin, Süleyman Ak, Mehmet Danyeli ve Efrahim Yeşil birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aday adaylarından Hanifi Belindir, Faruk Korkmaz, Mehmet Sürücü, Aynur Düzgünel ve Habib Bilgin’in tanıtımı programına katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10