Yurdakul “Aynı yoldan gidiyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi, yaklaşan yerel seçimler kapsamında Malkara'da gezi ve ziyaretlerini sürdüyor. Kozyörük Beldesine giden CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul ve ekibi kahve ve iş yerlerini ziyaret etti.

Malkara 26.01.2014 11:52:00 0
 Yurdakul “Aynı yoldan gidiyorlar”
BELDELERİ ZİYARET ETTİ
Ziyaretlerde konuşan CHP Belediye Başkan adayı Ulaş Yurdakul “Ankara ne ise Malkara da o. Malkara halkına hizmet edeceğiz diye geldiler, daha önceki Belediye Başkanlarımızın kazandırdığı Malkara Belediyesine ait olan yerleri sattılar, daha önce yapılmış olan pazar yerini yenisini yapacağız diye yıktılar, moloz yığını halinde bıraktılar. Belediyede şu anda 100 ü aşkın işçi 6 aydır paralarını alamıyor. Belediye icralık olacak. İşçilere para veremez duruma geldi. Ankara ne ise Malkara’da o. Aynı yoldan gidiyorlar” dedi.
 
SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Yurdakul, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra mahalle olacak olan Kozyörük Beldesi için de projeleri olduğunu ifade ederek “Sizler hizmet alırız diye iktidar partisine oy verdiniz. Ama ne alt yapıda ne üst yapıda hizmet alamadınız. Malkara’nın durumu ortada. İçler acısı. Keşan en yakın ilçe. 2 yılda alt yapısını bitirdi, üst yapı hizmetlerine başladı. Modern Pazar yeri gelecek yıl hizmete girecek. Çevremizdeki ilçeler bizi solladı geçti. Malkara köylerden daha da alt seviyelere indi. Bizler 4 yıldır köylerimizi, beldelerimiz geziyoruz, nelere yapabiliriz planlıyoruz,bunları ne ile yaparız, nasıl yaparız diyerek projeler üretiyoruz. Bizleri seçimden seçime gelen partiler ile karıştırmayın.Bizler bu 4 yıl içerisinde defalarca köylerinize, beldelerinize geldik, incelemelerde bulunduk. Bizler yatmadık, projeler ürettik. Malkara nasıl yönetilir CHP’nin Belediye Başkanlığı döneminde göreceksiniz. Bizler Malkara Belediyesini sizler ile birlikte yöneteceğiz.” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10