Ertem “Projelerimizi vatandaşın önüne koyacağız”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Genel merkezi tarafından Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız verdi.

Çerkezköy 27.01.2014 19:16:00 0
 Ertem “Projelerimizi vatandaşın önüne koyacağız”
İLK ZİYARET VE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NA
Ertem, dün saat 14.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil ve partililerle birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Adaylığı açıklandıktan sonra ilk ziyaretini Çerkezköy Esnaf Odasına gerçekleştirdiğini söyleyen Ertem, Seçim Koordinasyon Merkezi biriminin hazırladığı program çerçevesinde çalışmalara ve ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.
 
HERKESİN OYUNA TALİBİZ
Kendisini vatandaşlara tanıtmaya gerek olmadığını söyleyen Ertem “Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetleri çok iyi biliyor” dedi. Önümüzdeki süreçte projelerini de vatandaşların önüne koyacağını belirten Ertem “Vatandaşlarımız da inşallah bizlere teveccüh gösterip seçeceklerdir” diye konuştu. Sivil toplum örgütlerinin, derneklerin, odaların ve bütün vatandaşların oylarına talip olduklarını dile getiren Ertem “Şuan itibariyle Çerkezköy’de en iyi hizmeti biz yaparız. Hizmetleri de vatandaşlarımızın önüne koyacağız” şeklinde konuştu.
 
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini vurgulayarak “Tek başımıza bizlerin hazırladığı şeylerle değil, bizim hazırlayacağımız projeleri sizlerin katkı noktasında şekillenmesi gerekiyor. Bir telefon kadar sizlere yakınız. İnşallah bir akılla çıkmak yerine bin akılla çıkarsak daha başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Birlik beraberlikten güzel projeler çıkacaktır” dedi.
 
TERCİHİMİZ İKTİDARDAN YANADIR
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da ziyaret dolayısıyla Ali Ertem ve partililere teşekkür etti. Bozdağ “Sizden önce gelen arkadaşlara sizi tercih etmemizdeki projelerini ve değerlerinizi görelim tercih edelim dedik. Sivil toplum kuruluşları olarak biz herkese eşit mesafedeyiz. Ancak tercihimiz de iktidardan yanadır. Çünkü Çerkezköy hepimizin ve beklentilerimiz var. Evde çocuklarımız ve ailelerimiz aş bekliyorlar. Sizi tercih etmemizde bizlere yardımcı olun” dedi. Pazar günü yapılması planlanan olağan genel kurulun çoğunluk sağlanamadığı için ertelendiğini söyleyen Bozdağ “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın önceki gün yapılması planlanan 2014 yılı Olağan Genel Kurulu’nda çoğunluk sağlanamayınca kongre 2 Şubat’a ertelendi. Bu dönemde de aday olacağım. Çoğunluk aranmaksızın Pazar günü seçimimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10