Ertem, “Hizmet AK Parti’yle olur”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Ali Ertem ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 28.01.2014 13:47:00 0
 Ertem, “Hizmet AK Parti’yle olur”
“DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDANDIR”
Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil ile AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Siyasal partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Vatandaş iradesinin en sağlıklı ve huzurlu şekilde sandığa yansıyacağını umuyoruz. Dileriz huzurlu ve güvenli bir ortamda seçimler gerçekleşir. Sizlere de görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
 
 
“VATANDAŞLARIMIZ SAÐDUYULUDUR”
30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin Çerkezköy’e ve ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise “İnşallah partimiz için güzel bir seçim olur. Görev önceki gün üçüncü kez bize tebliğ edildi. Teşkilatımızın omzuna büyük yük bindirildi. İnşallah bu süreci başarıyla yerine getirmeyi düşünüyoruz. Hizmetleri ve yapacağımız projeleri vatandaşın önüne sereceğiz. Teveccühlerini almaya gayret edeceğiz. Çerkezköy halkı iki dönem olduğu gibi inşallah bu dönemde de AK Parti’den yana oylarını kullanacaklar. Hizmet her zaman AK Parti ile olur. Baktığınız zaman bunu görürsünüz. Milletini düşünen vatandaşlarına hizmet etmeyi arzu eden, insanlarla iç içe, beraber onların gönüllerine hitap eden anlayış vardır. İnşallah bu süreçte bunları anlatacağız. Vatandaşlarımız sağduyuludur. İnşallah AK belediyeciliği ilçemizde devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu.
 
“POLEMİÐE GİRMEYECEÐİZ”
Ertem, “Çerkezköy’de bir çok siyasi partimiz vardır. Bu süreçte herhangi bir ayrım, fitne, üzüntü ve utanç verecek herhangi bir söyleme girmemek lazım. Parti olarak bunlardan kaçınmaya çalışacağız. Partimize hakaret düzeyinde olmadığı takdirde cevap vermemeye gayret göstereceğiz. Kısaca polemiğe girmeyeceğiz. Bu süreçte birlik beraberlik ve kardeşlik olması gerekiyor. Siyasi partilerin buna öncülük etmesi gerekiyor. Öncülük ederlerse diğer vatandaşlar da örnek aldıkları siyasetçiler ile birlikte aynı şekilde davranırlar” diye konuştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA  

0282 726 91 91
0282 747 65 10