Ertem “Çerkezköy ve Kapaklı’da seçim kazanma derdimiz yok”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz,AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Akın Yılmaz ile AK Parti Kapaklı İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Fazıl Aydın ile birlikte Çer

Çerkezköy 29.01.2014 16:02:00 0
 Ertem “Çerkezköy ve Kapaklı’da seçim kazanma derdimiz yok”
TEK HEDEFİMİZ SEÇİMLERİ KAZANMAK
Ziyarette konuşan Ömer Karadeniz, “Seçim sürecinde Başkanımızın emrindeyiz. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız” dedi. Karadeniz, Kapaklı’da AK Partili diğer aday adaylarına teşekkür ederek “Genel Merkezimizin kararını gayet olgun bir şekilde karşıladılar. Bu yönden Tekirdağ’da en iyi durumda olan ilçelerden biriyiz. İnşallah bu durumu 30 Mart’a kadar devam ettirip ipi göğüsleyeceğiz. Tek hedefimiz seçimleri kazanmaktır. Başka bir hedefimiz yok” diye konuştu.
 
TEBRİK ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adaylığı dolayısıyla Ömer Karadeniz’i tebrik eden Ertem “İnşallah hem kendisi, hem ailesi hem de Kapaklı için hayırlısı olur. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Destekleri için de kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 
AK PARTİ ŞAHISLARA ENDEKSLİ BİR PARTİ DEÐİL
Çerkezköy ve Kapaklı’nın Tekirdağ’ın önemli ilçeleri olduğunu söyleyen Ertem “AK Parti’in kazanacağı en önemli iki ilçe merkezinin adaylarıyız. Burada kardeşçe, birlik beraberlik içinde el ele vererek, iki belediye başkanı olarak Başbakanımızı sevindireceğiz. Seçim sonrasında da Kapaklı ile el ele vererek çalışacağız” dedi.  Bazı aday adaylarının partiden kopmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Ali Ertem “AK Parti şahıslara endeksli bir parti değildir. Kişilere yönelik siyaset yapmayız. Biz Genel Başkanımıza ve ülmeize inanmışız. Vatandaşımızın ve seçmenimizin de yapısı bu şekildedir. AK Parti’de en iyi aday ile en kötü aday arasında en fazla 5 puanlık bir fark olur. Biz herşeyden hayır uman bir inançtan geliyoruz” dedi.
 
AK PARTİ’NİN SEÇİM KAZANMA GİBİ BİR DERDİ YOK
Ertem ‘Sizlerin hayır bildiğinde şer, Şer bildiğinde hayır vardır’ ayetine vurgu yaparak “Biz halkımıza ve Başbakanımıza güvendik. Başka güvenecek kimsemiz yok. Çerkezköy ve Kapaklı’da, arkadaşlarımızın desteği ile birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu. AK Parti’nin Çerkezköy ve Kapaklı’da seçim kazanma gibi bir derdi olmadığını ifade eden Ertem, “Amacımız oy oranımızı arttırıp, partimizin Büyükşehir’i kazanmasına katkı sağlamaktır” dedi. Ertem, AK Parti’den istifa edip Büyük Birlik Partisi’ne geçen Aynur Düzgünel’in, ‘Kandırıldık, Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacaktı fakat yapılmadı’ söylemleri ile ilgili de “AK Parti’den ayrılıp gittiği yerde kendisine pozitif ayrımcılık yapıldı ve aday gösterildi herhalde. O nedenle haklı. Vatandaşımız, benim söylemek istediklerimden çok daha derinlemesine her şeyi görüyor. Halkımızın basireti, benim anlatacaklarımın çok daha üstündedir” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10